Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: HP NX 6125 Wifi  (Přečteno 2913 krát)

richie9

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« kdy: 30 Října 2006, 14:24:52 »
Mam problem s wifi na notebooku NX6125 kartu sice detektne aj ked dam scan mi najde siete ale nikde sa nepripoji.A este neda sa to robit aj v grafike detekcia sieti atd. ?

mayo_s

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2006, 23:49:39 »
No, nastaviť v grafike sa to dá. Nainštaluj si nm-applet.
Ale mám presne ten istý problém na hp nx6310. Nájde mi siete a keď si nejakú vyberiem, tak ma nepripojí.

massmailer

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #2 kdy: 21 Prosince 2006, 12:11:50 »
Ja mam tiez nx6310, Network Manager, vsetko ok, wifi siete vyhlada vsetky v dosahu, len ked dam pripojit na nejaku, tak uplne ZAMRZNE..... pomoze jedine OFF/ON. Je jedno na aku siet sa pripojim, stale len vytuhne.
Neviete niekto poradit?

KloBass

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #3 kdy: 28 Prosince 2006, 16:10:32 »
hmmm tak mam taky hp nx6310 ale wifina se mi po peti dnech nepovedla zprovoznit... :( zkousel jsem to pred ndiswrapper s grafickym rozhranim ovladace nacte zahlasi ze je hardware v pocitaci ale ze by se potom neco delo dale tak to ne... iwconfig hlasi ze zadna sit nema wirelles extenison. proste nic jsem z toho celkem zoufaly...

tak by me massmailere zajimalo jax to rozchodil Ty

/edited: jeste wifina tam je tusim broadcom s 4311 chipsetem

massmailer

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #4 kdy: 28 Prosince 2006, 16:52:02 »
navod som nasiel niekde na webe ale uz neviem url,
nainstaloval som si cez apt-get Network Manager, potom treba v sub /etc/network/interfaces zakomentovat tu IFACE (aj s nastavenim) ktoru chces "manazovat" cez Network Manager, potom treba reset....
po resete sa ti vpravo hore na liste zobrazi ikona Network Manageru, a dalej to uz je jasne... :)
len ako som povedal, siete naslo ale ak som sa chcel pripojit, tak zamrzol... :-(

//edit  este ma napadlo, neviem ci netreba reset pred tym "komentovanim" alebo az po nom, preistotu aj pred aj po by som odporucal :D

KloBass

• Návštěvník
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #5 kdy: 03 Ledna 2007, 19:13:23 »
ok tak karta se rozjela po nainstalovani EE ale mam stejny problem s tim ze mi zamrzne kdyz se chci pripojit a navic je o poznani slabsi nez s winem na winu sit vidim a na linu uz ne fakt divne chtelo by to nejak vyresit :) bylo by to super to rozjet....

a jeste neco nevite nekdo jak prevest *.pbk do linuxu jako nastaveni VPN site?

nuclex

• Aktivní člen
  • *
HP NX 6125 Wifi
« Odpověď #6 kdy: 04 Ledna 2007, 14:12:37 »
Mel jsem podobne tahanice s ipw3945. Modul se nahral, karta byla videt ale nefungovalo to. Iface obcas dokonce uplne "mizela".
Stacilo nabootovat se zaplim cudlikem wifi a po prihlaseni zmacknout fn+F2.
Ted karta funguje 100% vcetne vypinani a zapinani cudlikem za provozu.

Mrzlo to kdyz v /etc/network/inrefaces u eth1 byla (pomoci ifconfig?) zapsana konfiguraci a pak jsem se pokousel pripojit pomoci nm-applet

Zkuste zakomentovat v /etc/network/interfaces vsechny radky tykajici se wifi interface a pak se pripojit pomoci nm-applet
Pentest Tutoriály :: WiFi Hacking Ubuntu :: FreeWiFi HotSpot :: Gnome #LTS 10.04 / 2.6.32.24

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.