Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jakou webkameru pro Linux  (Přečteno 10670 krát)

Satannas

• Aktivní člen
  • *
Re: Jakou webkameru pro Linux
« Odpověď #25 kdy: 07 Března 2010, 18:22:29 »
není zaco. Teďka čumím na ty tutoriály. Asi si to nainstaluju. Lepší se naučit jeden program, který vypadá profi, než to různě lepit v deseti programech :-D
Navíc sem už dřív dělal ve Vagasu a v Premiéře, tak si myslím, že to zas tak nebude hrozné na naučení.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #26 kdy: 07 Března 2010, 19:20:46 »
No já teda mám digitál a stál sakra víc než 1000 Kč.. ale kvalita videa je nestravitelná, pravda, ještě jsem si nezkoušel hrát se světlem.. no uvidíme.
to Satannas: Cinelerra je prej docela složitý program, ale každopádně mrknu na ty tutorialy, třeba to nebude zas taková hrůza, díky  ;)
Nemusí mít novej. Mám starej Canon Ixus za litr a fotí bezvadně :) A video taky v klidu.
« Poslední změna: 08 Března 2010, 14:52:12 od Rovano »
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

maydule

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 08 Března 2010, 13:58:04 »
Taky si myslím, že na tyhle účely je foťák lepší... Zvuk berou většinou, a i kdyby ne, a člověk musel k sobě lepit zvuk a obraz, je pořád lepší to lepit ke kvalitnějšímu videu z foťáku, než horšímu z webky ;)

Satannas

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 08 Března 2010, 14:38:25 »
No uvidím. Už sem si objednal tu webkameru. Kdybych s tim nějak nebyl spokojen, tak aspoň bych si ji nechal na skype a monitorování pavouka v terárku  :).
Ten fotak asi stejně budu potřebovat později na focení textur, starý mě vyhořel, akorát se zas musím pídit po levném, který by dobře nahrával. Každopádně díkec všem za rady.

Mraky

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: 27 Března 2010, 23:31:57 »
já mám philips nc1330nc,sama zaostřuje,je stereo zvuk,2megapixle,za asi 1700kč.
dobrej program na ni je guvcviev,ale ve verzi 1.1 je bug,zde je řešení:
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=32082.0

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.