Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Program wallpaper tray  (Přečteno 1916 krát)

Cendas

Program wallpaper tray
« kdy: 03 Ledna 2010, 19:22:48 »
Ahoj používám program na změnu pozadí wallpaper tray. Vadí mi na tom že to zobrazuje i jiné obrázky než mám v tom adresáři co jsem nastavil, nevíte někdo jak to nastavit aby to nedělalo už jsem zkoušel googlit ale nic se mi nepodařilo najít.

NoWin

• Host
Re: Program wallpaper tray
« Odpověď #1 kdy: 04 Ledna 2010, 03:47:45 »
Nechceš zkusit něco jinýho, třeba AutoWallpaper? Nedávno jsem ho vyhrabal, funguje pěkně a dá se schovat do oznamovací oblasti. http://linuxfreedomforlive.com/?p=1492

Cendas

« Odpověď #2 kdy: 04 Ledna 2010, 19:10:56 »
Díky ten program se zdá být super. Uvidím až ho pořádně odzkouším zatím funguje přesně podle mích představ. :)

Cendas

« Odpověď #3 kdy: 05 Ledna 2010, 20:38:50 »
Ahoj Tak jsem zjistil že když nastavím aby se mi program spouštěl při startu píše mi to chybu.

Kód: [Vybrat]
Failed to detect any system tray on this system!
This maybe due to the fact that your system might not be fully booted therefore the system tray hasn't been loaded yet.
If you are sure that you do have a system tray, wait a few seconds and then click 'Yes'.
NOTE: AutoWallpaper requires a systemtray to run, clicking 'No' will exit the application.

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05 Ledna 2010, 20:42:48 »
Ahoj Tak jsem zjistil že když nastavím aby se mi program spouštěl při startu píše mi to chybu.

Failed to detect any system tray on this system!
This maybe due to the fact that your system might not be fully booted therefore the system tray hasn't been loaded yet.
If you are sure that you do have a system tray, wait a few seconds and then click 'Yes'.
NOTE: AutoWallpaper requires a systemtray to run, clicking 'No' will exit the application.
Jakej? AutoWallpaper?
Na čem? GNOME, KDE, ...? U GNOME si na panel přetáhni aplet Oznamovací oblast

Cendas

« Odpověď #5 kdy: 05 Ledna 2010, 20:56:14 »
Ano jde o ten AutoWallpaper používám gnome. Píše to tu chybu protože se program spustí dříve než lišta.
Tak jsem odškrtl to spouštět při startu a vytvořil jsem si spouštěcí soubor.
#!/bin/bash

sleep 30 && AutoWallpaper
Tak už to jde ale program se mi spustí na plochu ještě bych potřeboval aby se to skrylo do traye jde to nějak nastavit?

NoWin

• Host
« Odpověď #6 kdy: 05 Ledna 2010, 21:04:16 »
Ano jde o ten AutoWallpaper používám gnome. Píše to tu chybu protože se program spustí dříve než lišta.
Tak jsem odškrtl to spouštět při startu a vytvořil jsem si spouštěcí soubor.
#!/bin/bash

sleep 30 && AutoWallpaper
Tak už to jde ale program se mi spustí na plochu ještě bych potřeboval aby se to skrylo do traye jde to nějak nastavit?
To bohužel asi ne, alespoň nikde to psáno není. Chtělo by to nahlásit jako bug autorovi.

pistacik

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 05 Ledna 2010, 21:27:50 »
Mozna by slo pouzit AllTray: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=20865.msg152902#msg152902 Mne tak funguje Mozilla Thunderbird.
Dell Latitude E6500, dualboot Win7/UBU10.10

Cendas

« Odpověď #8 kdy: 05 Ledna 2010, 21:32:22 »
To máš pravdu to by chtělo napsat autorovi ale bohužel neumím anglicky abych mu mohl tu chybu popsat.
No snad to udělá i někomu jinému a napíše mu to.

NoWin

• Host
« Odpověď #9 kdy: 05 Ledna 2010, 21:34:41 »
Jestli si vzpomenu, tak mu napíšu. Sice moc anglicky neumím, ale nějak se domluvím :).

Cendas

« Odpověď #10 kdy: 05 Ledna 2010, 21:38:34 »
Tak to by bylo fajn. Chyba je v tom že se program spustí dřív než lišta, možná za to může compiz že se ta lišta spustí později.

NoWin

• Host
« Odpověď #11 kdy: 05 Ledna 2010, 21:44:39 »
Co kdybys to zkusil bez Compizu? Možná to na něj není jen stavěný, přece jen startuje poměrně dlouho.

Cendas

« Odpověď #12 kdy: 05 Ledna 2010, 22:05:04 »
Mozna by slo pouzit AllTray: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=20865.msg152902#msg152902 Mne tak funguje Mozilla Thunderbird.
To jsem zkoušel sice to jde spustit s Altray ale pak je v tray ten program dvakrát a nefunguje na něm pak pravé tlačítko na ovládání až když se alltray  zavře tak pak jde ovládat. Tak to taky není zrovna nelepší řešení.
Ve starších verzích ubuntu šlo nastavit jak se měli programy při startu po sobě spouštět stačilo ten program jen přesunout na konec a bylo to teď už to bohužel nejde.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.