Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Xine - zamrzani menu ve fullsrc.  (Přečteno 1431 krát)

Mishack

• Návštěvník
Xine - zamrzani menu ve fullsrc.
« kdy: 31 Října 2006, 22:44:05 »
Zdravim vsechny. Potreboval bych poradit. Nainstallil jsem Xine Movie Player, ptze si myslim, ze nabizi mnohem vetsi volnost nastaveni nez Mplayer (proste vice jako muj oblibeny BSPlayer). Narazil jsem na par prekazek, ale podarilo se mi je uspesne eliminovat, avsak jedne veci jsem se nezbavil... kdyz prepnu video na fullscreen a kliknu pravym, objevi se menu (to je v poradku), ALE cca po vterine se menu sekne a nemuzu uz nic. Video se prehrava sice dal, ale ja nemuzu ven... pomuze jen restart gnome :\ ... zkousel jsem to tu hledat lec bezuspesne :(

Jinak co muzu rict za cca 14 denni pouzivani Ubu, ze Linux je opravdu tezka zavislost :) ... do widli bootoju uz jen kvuli Photoshopu (potrebuji k praci)... :)

Robert

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2006, 23:16:39 »
xine má UI celkem nedotažený. ale zas jich existuje několik :-) co používáš? gxine?  nebo jakej přesně balíček si nainstaloval?

Mishack

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2006, 23:20:15 »
Xine primo z repozitare (0.99.4) + naky vazany lib*... jestli mi poradis lepsi, budu rad :)

Robert

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2006, 23:32:05 »
vyzkoušej to gxine. je taky v oficiálním repo. je ošklivější, ale to může být subjektivní :-) já používám jen xine engine a knihovny. jako frontend mam kaffeine, líbí se mi víc.

Mishack

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 01 Listopadu 2006, 00:31:28 »
Tak gxine se mi zatim zda dost dobry... jestli tim "osklivim" si myslel "bez skinu", tak to mi vubec nevadi ... spis naopak :) ... no dneska uz to nestihnu plne otestovat. Zitra se na to podivam. Kazdopadne diky za tip :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.