Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: cdma v 9.10 už to funguje?  (Přečteno 1056 krát)

romik.kahanec

• Návštěvník
cdma v 9.10 už to funguje?
« kdy: 05 Ledna 2010, 14:46:12 »
zdravím
v době uvedení 9.10 jsem vůbec nerozchodil žádný modem pro CDMA... jak jsem byl zvyklý v 9.04,už se to podařilo rozchodit,nebo stále k 9.10 nepřipojím žádný modem?

NoWin

• Host

romik.kahanec

• Návštěvník
Re: cdma v 9.10 už to funguje?
« Odpověď #2 kdy: 06 Ledna 2010, 19:15:27 »
aha... tak to rozeberu...

Ubuntu 9.10 v době kdy jsem upgradoval systém cca 11/09 nedokázalo komunikovat s modemy CDMA-ale vůbec s žádným (AnyData 510, AXESSTEL MV 220, Ubiquam U 400, Ubiquam U300)

po připojení modemu a prvotním nastavením vše probíhalo hladce, vyplnil jsem heslo, už.jméno, modem se potom cca na 3sekundy pripojil, ale potom to spadlo s hláškou-žádné připojení, nyní jste bez připojení... když jsem se podíval na nastavení v networkmanageru tak tam chybělo heslo a uživatelské jméno, když jsem to chtěl vyplnit tak systém po mě chtěl heslo, které jsem vyplnil (na 100% správně) a potom mi to vyhodilo chybu v editoru hesel a tím to vše skončilo-zkoušel jsem se přihlásit pod právy Root ale situace byla stejná- výmaz hesla a už.jména (vytáčené číslo zůstalo však uložené)

v 9.04 vše funguje luxusně-zkoušeno se všemi výše uvedenými modemy-zde na fóru jsem našel pár tipů jak to zprovoznit ale nic nevedlo k úspěchu

všechny modemy síť U.fon

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.