To Rovano: Od 4.3 mi jede KDE 2x rychleji než Gnome v ubuntu (první zkouška kde 4.3 proběhla na kubuntech, kde byl rozdíl jen v tom, že systém bral 5x více ram než momentální na debianu..). Nemám problémy s vykreslováním ať se jedná o compiz nebo kwin. Systém jede bezchybně, bez jediného pádu. Momentálně nemůžu KDE nic vytknout, vše co je třeba, to dokážu zprovoznit..

Btw, začínal jsem rok a něco s Gnome, taky jsem říkal, že kde jsou přeplácané atd, že elegance gnome a jeho funkčnost stačí.. Jenže nástupem KDE 4.3 stable se vše obrátilo, nedokážu si už systém představit bez nastavení, které jsem se pokoušel marně obejít v gnome, vždy to skončilo napůl pracující napodobeninou..

Nejde mi o flame war, jen jsem chtěl pronésti v souvislosti s novým vydáním KDE 4.4RC1 pár pochvalných slov, protože od časů KDE 4.0-4.2 udělali vývojáři tak obrovský skok (ne krok, ale skok) dopředu, o kterém bych ještě před rokem řekl, že je nemožné, něco tak rychle vyladit a dodělat..

Těším se na GNOME 3, zda se vývojářům povede něco podobného, i když pochybuji, že se gnome kdy dostane tak daleko, jako je kde již teď..