Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: movie player, po chvilce padá  (Přečteno 1184 krát)

mara.t

• Návštěvník
movie player, po chvilce padá
« kdy: 10 Ledna 2010, 20:30:24 »
Začalo to dneska ráno kdy mi začal psát chybu, že nemůže vykreslit obrázek a přehrávat video najednou. A teď večer se zase pro změnu po chvilce prostě vypne. Mám ubuntu 9.10 64bit

Edit: 1. A to je rada k čemu? Myslíte, že jsem si to nedal vyhledat? Je tu toho, ale vice a člověk který to nezná to nenajde. Vy jste to očividně taky nenašel, když jste nenapsal žádný odkaz k problému.
2. Omlouvám se za gramatiku, ale přečetl jste to, ne? ;)
« Poslední změna: 10 Ledna 2010, 20:59:55 od mara.t »

NoWin

• Host
Re: movie player, po chvilce padá
« Odpověď #1 kdy: 10 Ledna 2010, 20:34:01 »
1) Přečti si a následně dodržuj tohle → http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,5279.0.html
2) Nauč se psát česky

NoWin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 12 Ledna 2010, 20:28:02 »
1. A to je rada k čemu? Myslíte, že jsem si to nedal vyhledat?
Je tu toho, ale vice a člověk který to nezná to nenajde. Vy jste to očividně taky nenašel, když jste nenapsal žádný odkaz k problému.

V tomhle případě jsem nemyslel hledání, měl jsem na mysli to, že jsi sem nenapsal prakticky žádný relevantní informace ohledně Tvýho problému, ani těch irelevantních tam není zrovna moc.

1) Movie player je co? Totem, MPlayer? Zjistíš to tak, že vlezeš do Nápověda > O aplikaci...
2) Pokud je to Totem, pak otevři Terminál, spusť v něm příkaz totem, otevři v něm zlobivej soubor, spusť ho a počkej, až se zobrazí ona chybová hláška, pak sem dej její PŘESNÝ znění a kompletní výstup z Terminálu. To všechno mezi tagy [code] a [/code], nebo tlačítko
3) Dále by neuškodilo, kdybys sem napsal něco víc o svý grafárně, v Terminálu spusť lspci a výpis dej rovněž mezi tagy [code] a [/code] a taky bych rád věděl, jestli jsi k ní instaloval nějakej ovladač a pokud jo, tak jakej, respektive kdes ho vzal
4) Taky bych rád věděl něco o souboru, kterej zlobí- klikni na něj pravým myšítkem a dej vlastnosti

2. Omlouvám se za gramatiku, ale přečetl jste to, ne? ;)
To jo, ale zbytečně jsi mi tím zahříval mozek ;D

mara.t

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 14 Ledna 2010, 22:05:06 »
Tak, po čase jsem se opět dostal k počítači. Problém jsem řešil jak jsi psal. V terminálu zůstalo napsané pouze "aborted" :)  což asi moc neřekne. Jinak ANO, je to Totem. Video soubor je *.mkv  , video je v H264 , audio je v AC-3  5.1.
Grafiskou kartu mám geforce 9800GT. Ovladače k ní kamarád, co mi instaloval linux, naisntaloval. Ale na druhou stranu, když se zamyslím tak i pod windows musím používat na různé soubory různé přehrávače...takže s enení čemu divit. můj dotaz je teda asi zbytečný, za což se omlouvám.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.