Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Windows xp thema v buntu  (Přečteno 3994 krát)

klokan44

• Návštěvník
Windows xp thema v buntu
« kdy: 14 Ledna 2010, 01:19:34 »
 :) Ahoj asi každý znás si nevedel zvyknúť na Linuxové prostredie v mojom prípade to bolo Ubuntu,zdalo sa mi tak komplikované celé prostredie,že som si musel zohnať nejakú tému,aby sa nejak tak podobala widlám,ale nič som nenašiel,až dnes som googloval a našiel som super tému kde pri inštalácii sa vám nainštaluje všetko vrátane ikôn a kurzora vy si len sadnete a sledujete ako sa vám mení systém na windows,moja sestra poviem vám to narovinu nenávydi Linux,ale ked som túto tému nainštaloval nevydela rozdiel a myslela si že brázdi vo wydlách dozvedela sa to až kým som jej to nepovedal a bola spokojná,ked sa to tu už riešilo tak prepačte aspom to tu mate čerstvejšie len  škoda že sa zvučky nenahrajú ale to ma už netrápi.dakujem   A tu máte odkaz teda link http://www.linuxon.sk/navody/1-navody/376-ubuntu-ala-windows-xp  :)  :)  :)
Ach linux,linux prečo si len Linux :-) šejkspír

ladarozan

• Stálý člen
  • **
Re: Windows xp thema v buntu
« Odpověď #1 kdy: 14 Ledna 2010, 05:28:54 »
Je to spíš taková legrace, ale funguje to.
AMD A4-5300, Hauppauge HVR-4000, Ubuntu 12.04, Windows 8
-Tablet Protab26 a Toshiba AT10 Android 4.3.1
-Asus EEE1000H,WinXP

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #2 kdy: 14 Ledna 2010, 10:12:04 »
někde jsem viděl video, jak si lidi schválně strkají prsty do krku a zvrací a točí to na mobil... podobné... brr
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 14 Ledna 2010, 10:35:16 »
Proc to hanite? Dokazu si predstavit, ze napr. uzivatel starsi generace leta zvykly na win s timto vzhledem bude mit mensi zabrany pri prechodu na linux. A pokud se to nekomu vylozene libi, at si to tam da klidne taky. Smat se mu a rikat si, jaky je to zvrhlik nebudu. Sam ale zustanu u mirne vytuneneho gnome...
Kubuntu 20.04

compaq

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 14 Ledna 2010, 10:57:31 »
Proc to hanite?

Nehaním to, jen jsem napsal, že mi to přišlo podobné.

Souhlasím, že pro přechod seniora z Widlí je to OK, ale zrealizoval jsem těchto přechodů úspěšně několik i bez tohoto (blee) triku :-)

P.S. Znáte někoho, komu se líbí na pohled víc téma WXP, než Gnome?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 14 Ledna 2010, 12:07:56 »
Přiznám se, taky jsem uvažoval, že to vrznu rodičům, ale zatím jsem se neodhodlal, nějaké problémy nepozoruji.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

klokan44

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 14 Ledna 2010, 13:18:52 »
dal som to sem,aby ludia ktori si nemôžu zvyknúť na buntu prostredie,nech si priviknu pri tejto teme a pocase si ju mozu zmenit rezpektive dat do defaultneho stavu temy ja osobne tuto temu nepouživam a ani ju pouzivat nebudem Gnome je krajšie a nic nanom menit nebudem,ked si distribucia Ubuntu zmeni 2 paneli na jeden vdefaultnom stave tak to tak budem mat na kazdom znas je ako si pokorenime a posolime nase distra nie?a nebudeme ich opovrhovať,tak len tolko  ;) :D
Ach linux,linux prečo si len Linux :-) šejkspír

compaq

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 14 Ledna 2010, 15:09:53 »
dal som to sem,aby ...

Je dobře, žes to sem dal.
Jen je to téma na pohled hnusný stejně jako WXP. Prostě graficky i barevně hnusnej vzhled. Od MS nejhorší co kdy bylo (3.01, W98, W98, Vista) jsou na tom lépe).

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #8 kdy: 14 Ledna 2010, 21:23:50 »
dal som to sem,aby ...

Je dobře, žes to sem dal.
Jen je to téma na pohled hnusný stejně jako WXP. Prostě graficky i barevně hnusnej vzhled. Od MS nejhorší co kdy bylo (3.01, W98, W98, Vista) jsou na tom lépe).

Takys došel z piva?  ;D
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.