nikola: Prave ze KDE mi vyhovuje vic. Vyznam se v nem dobre - prijde mi logictejsi, jeho skalovatelnost (ja bych rek nastavitelnost) mi prave vyhovuje, rychlost mi vyhovuje, sem spokojenej.
Ale na ty chyby proste narazim. Prestoze rad se vsim experimentuju, vsechno sem nastavoval s nejvyssi opatrnosti (uz jednou sem preinstaloval cely Kubuntu - cely se mi rozhasilo po nainstalovani Enlightementu, takze podruhy uz sem si daval vetsi pozor). Vlastne jsem vsechno instaloval z repositories a delal sem zkratka vsechno, co "muzu" delat. Presto hned po tom, co sem nainstaloval system a dal sem apt-get install krusader

tak root rezim vypisoval nejaky chyby s MIME (opraveno) a nejde tridit soubory podle velikosti/data apod...(spadne to) tak sakra prece to nejsou jen moje problemy, kdyz sem s tim systemem nic spatnyho neudelal...(btw: Maky tady zminil Krusadera 1.7...v repositories je naposled 1.60.1 tak mozna by aktualizace z jinyho zdroje vyresila muj problem, ale nerad neco instaluju mimo repositories)
Ja nerikam, ze chyba je v KDE. KDE je OK. Myslel sem ale, ze jelikoz Gnome bylo dlouho hlavnim projektem Ubuntu oproti KDE, ktery se prifarilo az pozdejc, tak ze to neni tak dobre "spojeny"

Asi je to blbost, ale ono vazne je par veci, ktery by se nemely dit, treba ten Adept, co se cas od casu nespusti (jeste ze ho nepouzivam)...Je to vsechno o aplikacich pod KDE, ne o KDE...tak sorry ze sem se tak vyjadril o KDE, ale tak mi aspon reknete, jestli dochazi i k chybam v aplikacich pod GNOME (treba Synaptic je oproti Adeptu OK), jestli je to teda stejny, nebo jestli je GNOME dokonaly