zdravim. prosím vás o rychlou pomoc, neboť pc není moje a já ho musim rychle vrátit.
tedy teď k problému. počítač fungoval tak měsíc až dva v pohodě a dneska ráno ho (známý) zapnuli ale naběhnepo bootu do konzole tty2 než tam naběhne tak se na obrazovce ukážou červený artefakty a chvilku černo. když tam naběhne tak po pár vteřinách problikne černá obrazovka a po dalších pár vteřinách tam zase skočí černá obrazovka a tam to i zůstane. takže se někdy ani do tý konzole nepřihlásim. pokud chci přepnout konzoli tak se ihned sama vrátí na tty2. a mam podezření na ovladače grafiky. tudíž jsem nabootoval live verzi a přes ní si sosnul driver ale nešel uložit na disk (není přístup ani do / ani do /home...) a tak jsem to dal na falshku a bootnul do recovery modu s tím že to načtu tam ale tam se mi ta flashka nezobrazí.
proto vás prosím o pomoc, jak získat přístup na disk (ext4) nebo jak to tam dostat. případně jak se mám v recovery modu připojit k netu? nebo jak to prostě rozjet. notes je acer aspire 5536 a grafika ati radeon 3200.
PROSÍM O POMOC, SPĚCHÁ. předem díky moc