Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kubuntu: automatické vypnutí po přehrání videa (VLC), hudby (Amarok)  (Přečteno 5352 krát)

GeBu

• Aktivní člen
  • *
Ahoj,
nemáte někdo vyřešené automatické vypnutí PC po přehrání videa, DVD případně playlistu (nejlépe ve VLC, ale případně v jiném programu) a zvuku (zase nejlépe Amarok, ale i jiné - asi by šlo i VLC)?
Kshutdown jsem objevil, ale tam je pouze možnost, že se PC vypne po ukončení programu - což ale přehrání celého playlistu není.

klepeto

• Návštěvník
sudo shutdown -h časový innterval (alebo napr. 22:00)
Jednoducho sa pozreš kedy končí film, hudba a zadaš čas :)
Ubuntu 10.4. LTS

GeBu

• Aktivní člen
  • *
To je vlastně fakt, že i když je skladeb víc, tak v playlistu se ukáže celkový čas. Děkuji za nakopnutí.

Jednoducho sa pozreš kedy končí film, hudba a zadaš čas :)

Poborskiii

• Aktivní člen
  • *
Pro Amarok existuje dokonce několik skriptů pro vypnutí (Nástroje - Správce skriptů a tam nainstalovat buď ze "Získat více skriptů" nebo přímo z webu http://kde-apps.org/index.php?xcontentmode=57, kde je těch skriptů vidět více a je tam jejich podrobnější popis).
OS: Kubuntu 15.10 64bit, KDE 5, Qt 4.8.6/5.4.2, Nvidia 352.30
PC: ASUS M5A99X EVO, AMD FX-4300, RAM Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz,
SSD Kingston V300 120 GB, HDD Seagate NAS 3TB (ST3000VN000), VGA ASUS Nvidia GeForce GT 440 Silent, Monitor Dell U2412M, skříň Coolermaster Sileo 500

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Poslední změna: 01 Února 2010, 20:15:35 od GdH »

GeBu

• Aktivní člen
  • *
Díky.

Napsal jsem takový skriptík,

GeBu

• Aktivní člen
  • *
Tož ty skripty to je moc pěkné. Díky. Akorát Cronos mi nejde nainstalovat - vypadá to, že vyhovuje "Good Night"
Pro Amarok existuje dokonce několik skriptů pro vypnutí

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.