Pane Tomesi, vysvetlete mi, co zasadniho mate proti me pritomnosti na foru.
Vůbec nic.
Prectete si jeste jednou nazev a podtitulek oddeleni v kterem to pisu. Mozna spise dvakrat.
Četl jsem ho desetkrát a trvám na tom, že bohužel napřináší vůbec žádnou informaci pro žádného uživatele/čtenáře ani žádný podnět k diskusi nebo otázku.
Ty Vase tisice uzivatelu tu neustale opakuji dotazy, na ktere uz nekdo tisickrat odpovedel. Nejsou schopni, a hlavne ochotni si neco o tom precist a najit.
To je pohled z jedné strany. Bylo užitečné se setkat s řadou uživatelů na konferenci Linuxalt v sobotu v Brně, kde jsem naopak zjistil, že pro mnohé je docela bariéra registrovat se na tomto fóru a nebát se položit dotaz - a to zvláště potom, co si tu lidé opakovaně stěžují na to, že čtou opakované dotazy - naneštěstí pro ty nové uživatele to působí nechtěně preventivně, oni se bojí/stydí zeptat na cokoliv. Ostatní třeba i hledají, a přesto se mohou zeptat na něco, cose zde již řešilo. Důvody jsou těžko řešitelné: Nevhodné (nevýstižné) názvy titulků témat, nepoužívání diakritiky u některých uživatelů (ano, například u Vás), řadu věcí lze pojmenovat mnoha synonymy nebo třeba podstatným jménem namísto slovesa a naopak - vůbec to nemusí znamenat, že lidé nehledali, ani že hledali špatně, ale chtějí/potřebují prostě vyřešit svůj problém...
Nebyl jsem sprosty, nikomu jsem nedaval nejakou spatnou radu.
Já si to uvědomuju.
A nevidim jediny duvod, proc byste mi mel neco vytykat.
Vytýkám Vám konkrétně započetí tohoto tématu. Mohl jste položit otázku, jak jsou ostatní uživatelé spokojeni s danými aktualizacemi, zda je již někdo aplikoval, zda náhodou nenarazil na nějaký problém. Nebo jste mohl napsat své konkrétní problémy. Nic z toho jste však bohužel neudělal.
A uz trosku zacinam chapat Miba. PP.
Chování Miba nesnese žádnou omluvu. Pokud ho dokonce chápete, pak je mi Vás jako člověka líto.