Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hardy Heron  (Přečteno 1523 krát)

Screwty

• Návštěvník
Hardy Heron
« kdy: 30 Ledna 2010, 18:06:10 »
Je rozumné instalovat 8.04 ? A pak přejít jen na lucid lynx přes upgrade ? S karmic koala 9.10 jsem měl probémy a vím že hardy heron mi sloužila (fakt pěkně) Přemejšlim jestli jí tam mam nahodit nebo ještě vyzkoušet jaunty 9.04 ?
Pokus o instalaci Ubuntu (14.04)

i7 4702MQ, GT750M, 8GB RAM (HP Envy 17-j100ec)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Hardy Heron
« Odpověď #1 kdy: 30 Ledna 2010, 18:10:15 »
Je rozumné instalovat 8.04 ? A pak přejít jen na lucid lynx přes upgrade ? S karmic koala 9.10 jsem měl probémy a vím že hardy heron mi sloužila (fakt pěkně) Přemejšlim jestli jí tam mam nahodit nebo ještě vyzkoušet jaunty 9.04 ?

Záleží tvé preference. Aktuálnost programů atd. Jaunty je odladěnější.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Screwty

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Ledna 2010, 18:11:04 »

Záleží tvé preference. Aktuálnost programů atd. Jaunty je odladěnější.

A pujde z Jaunty přímo upgrade na lucid lynx ?

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 30 Ledna 2010, 18:14:36 »
Ne.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Screwty

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Ledna 2010, 18:18:07 »
Ne.

No nic pujdu do té hardy heron jen se chci ještě zeptat nebudou nějaké potíže s upadem ?

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 30 Ledna 2010, 18:36:07 »
Ne.

No nic pujdu do té hardy heron jen se chci ještě zeptat nebudou nějaké potíže s upadem ?

Oni to testují, aby update šel...ale víš jak.

Screwty

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 30 Ledna 2010, 18:40:27 »
Ne.

Vim,vim zase to pojede polovině uživatlům tak musím být mezi něma , ach ať mi to štěstí přeje  ;D

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 30 Ledna 2010, 18:49:06 »
Ne.

Vim,vim zase to pojede polovině uživatlům tak musím být mezi něma , ach ať mi to štěstí přeje  ;D

No taky su zvědavej až to známé nabídne aktualizaci, zda bude volat :D Nebránil bych se ;D Nicménně jsem to já hlupák u ní asi deaktivoval  :-\

pivik

• Host
« Odpověď #8 kdy: 30 Ledna 2010, 18:56:36 »
Hardy bylo poslední moje Ubuntu a tudíž pro mě to bylo poslední použitelné Ubuntu. Pak Ubuntu už šlo cestou, kterou jsem nechtěl akceptovat. Proto instalaci HH schvaluju a doufejme, že 10.04 bude něco podobného jako minulé LTS. Ubuntu 9.10 o tom něco napovídá - podle mě je nejpovedenější právě od 8.04.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #9 kdy: 30 Ledna 2010, 19:22:15 »
Hardy bylo poslední moje Ubuntu a tudíž pro mě to bylo poslední použitelné Ubuntu. Pak Ubuntu už šlo cestou, kterou jsem nechtěl akceptovat. Proto instalaci HH schvaluju a doufejme, že 10.04 bude něco podobného jako minulé LTS. Ubuntu 9.10 o tom něco napovídá - podle mě je nejpovedenější právě od 8.04.

A ty chyby v mountování? Vleklé chyby od 9.04. Stále neopraveno. Ano zkoušel jsem i nevydaný kernel na U9.10 a jiné updaty, ale chyby stále nebyli opraveny.

pivik

• Host
« Odpověď #10 kdy: 30 Ledna 2010, 19:35:32 »
Nevím o jakých chybách mluvíš, protože 8.10 a 9.04 jsem nepoužíval. 9.10 jsem nainstaloval našim na nový desktop a jede skvěle..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.