Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Stahování jak  (Přečteno 1108 krát)

hellcool

• Návštěvník
Stahování jak
« kdy: 09 Února 2010, 21:03:11 »
chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s uložisko.sk chtěl bych stáhnout jako freeuser víc souborů třeba přes wget ale za 1 když tam zkopíruju link tak mi to stáhne jen pár KB asi to bude tim že se musí opisovat bezp kod takže bych musel opsta a dát tam až ten link co mě vyjede potom nevíte jak na to nějákej překladač linků nebo tak něco aby to fachalo dikec už sem hledal ale nenašel

donny

• Závislák
Re: Stahování jak
« Odpověď #1 kdy: 09 Února 2010, 23:42:25 »
Pokud po vás chce systém něco jako CAPTCHA, určitě nebude fungovat stahování tak, jak popisujete. Toto půjde jenom u placených účtů. Myslím si, že pokud budete hledat způsob, jakým toto obejít, budete pouze ztrácet čas. Ať se jedná o ulozisko.sk nebo jiny.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 10 Února 2010, 10:42:48 »

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 10 Února 2010, 18:59:53 »
Lenovo R500 / Debian Jessie (testing) + Gnome 3.14.0

hellcool

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 10 Února 2010, 19:01:06 »
http://wiki.ubuntu.cz/FreeRapidDownloader

JJ něco takovýhleho sem myslel ale má to jeden háček :) dám stáhnout třeba něco z uložisko.sk počátá do 3 a pak na mě vyskočí vložte prosím kod CAPCHA      zde opište co vidíte ale problém je v tom že na mě vijede jen toto a už né to co mám vidět takže žádnej obrazek s kodem nebo tak
jde mi o to zprovoznit hlavně to uložisko

jinak hned po spuštění se mi aktualizovaly plugini a ten plugin na uložisko tak v nastavení je neviš jak na to kamo

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.