Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém zo zvukom-pri prehrávaní praská  (Přečteno 3784 krát)

puranga

• Návštěvník
Problém zo zvukom-pri prehrávaní praská
« kdy: 10 Února 2010, 20:12:46 »
Ahojte mám problém zo zvukom ,keď prehrávam video alebo hudbu tak počuť v tom aj praskanie.Vyskúšal som všetky dostupné playery
ako VLC.kMplayer,kaffeine,xine,totem,amarok ale vo všetkých to robý rovnaký praskot.Robý to v Pulse aj v Alsa.
Ak by ste vedel niekto pomôcť tak by som to uvítal.V Mandrive ani v XP mi to nerobilo,problém sa vyskytol až v Ubuntu.
Mám note book ASUS A 6000 , cpu: amd turion 64 ,zvukovku mám: SIS SI 7012 chip Realtec ALC 650F ,všekto ostatné mi funguje ako
3D cube desktop aj compiz,

Ďakujem za pomoc  Perun

NoWin

• Host
Re: Problém zo zvukom-pri prehrávaní praská
« Odpověď #1 kdy: 10 Února 2010, 21:34:34 »
PulseAudio sis odinstaloval? Pokud ne, udělej to a problém by měl zmizet.

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 12 Března 2010, 17:18:49 »
No a praská jen při přehrávání nebo porád? Mě to dělalo něco podbnýho, i když jsem třeba kliknul na nějaké okno a pod.
problém byl v tom, že v novém UBUNTU je spuštěn nějaký šetřič HW a potažmo i energie a ten vypínal zvukovku a ta pokaždé když jsem na něco klikl, tak se znova aktivovala a praskla no spíše lupla v reprácích...nic moc zvuk :-)

existpierre

• Host
« Odpověď #3 kdy: 12 Března 2010, 23:56:21 »
No a praská jen při přehrávání nebo porád? Mě to dělalo něco podbnýho, i když jsem třeba kliknul na nějaké okno a pod.
problém byl v tom, že v novém UBUNTU je spuštěn nějaký šetřič HW a potažmo i energie a ten vypínal zvukovku a ta pokaždé když jsem na něco klikl, tak se znova aktivovala a praskla no spíše lupla v reprácích...nic moc zvuk :-)

ako si to vyriesil? mam ten isty problem, zapraskanie reprakov po dolhodobom tichu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.