Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Centrum softwaru pro ubuntu nezobrazí vybraný software  (Přečteno 1616 krát)

vk83

• Návštěvník
Centrum softwaru pro ubuntu nezobrazí vybraný software
« kdy: 20 Února 2010, 18:40:22 »
Když otevřu Centrum softwaru pro Ubuntu, tak vidím ten různý software, ale jakmile jeden rozkliknu, tak se zobrazí prázdná bílá stránka.
Je to na čerstvé instalaci Ubuntu, takže jsem ještě ani neměl čas, abych třeba někam špatně sáhnul. Poradil by mi někdo jak docílit toho, aby se mi zobrazila stránka se softwarem?

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Centrum softwaru pro ubuntu nezobrazí vybraný software
« Odpověď #1 kdy: 20 Února 2010, 19:04:31 »
Neviem ake mas skusenosti, tak skusim od zaciatku.
Obnovil/pridal si zdroje softveru?(system-sprava-zdroje softveru) Pri vypinani tohto programu sa to opyta ci chces obnovit zdroje, obnovit.
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99id%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD%20zdroj%C5%AF?highlight=%28zdroje%29
Pripadne ta biela stranka je prazdna alebo to vyzera ako chyba grafiky. Ak chyba grafiky tak skus vypnut efekty prostredia. Pravym klik na plochu-zmenit pozadie plochy-vizualne efekty-ziadne.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #2 kdy: 20 Února 2010, 19:14:25 »
TIBOR má recht, asi bude stačit aktualizovat systém, spusť si aktualizaci.
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

vk83

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 20 Února 2010, 23:13:40 »
Obnovil/pridal si zdroje softveru?(system-sprava-zdroje softveru) Pri vypinani tohto programu sa to opyta ci chces obnovit zdroje, obnovit.

Díky. Opravdu to pomohlo :))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.