Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: compiz -- jak vypnout poloprůhlednost titulku okna.  (Přečteno 1032 krát)

alfonz19

• Aktivní člen
  • *
compiz -- jak vypnout poloprůhlednost titulku okna.
« kdy: 23 Února 2010, 09:47:23 »
Zdravím,

potřeboval bych poradit s poloprůhledností titulků neaktivních oken. Zcela vypnutý compiz mi dělá problém, protože mi občas X začne hýbat jiným oknem než chci. V sscm už jsem nějak dokázal vypnout téměř vše, ale ještě jsem se nevypořádal s poloprůhlednými titulky - což je, pokud mám více otevřených maximalizovaných oken, činí blbě nečitelnými.

Ví někdo jak to vypnout? Kdekoli, jakkoli.

předem dík.
mar.

Krysař

• Stálý člen
  • **
Re: compiz -- jak vypnout poloprůhlednost titulku okna.
« Odpověď #1 kdy: 23 Února 2010, 10:00:03 »
Nejsem si uplne jisty, ale mozna by pomohlo vypnout dekoraci oken v manazeru nastaveni Compizu.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

alfonz19

• Aktivní člen
  • *
Re: compiz -- jak vypnout poloprůhlednost titulku okna.
« Odpověď #2 kdy: 23 Února 2010, 10:05:07 »
to nejde. Když to odškrtnu, tak se to zase zaškrtne.

narazil jsem ještě na jednu vážně prímovou věc. Mám otevřené IDE a když jsem v hlavním okně, tak mi compiz polije všechny oddokované toolbary na druhém monitoru takovou barvou, aby pokud možno vše co nejvíce splývalo s plochou a nic nešlo přečíst ...

není někde nějaký konfigurák "vše vypnuto"? Jako trochu mi to přijde podivné, protože myslím že stav "správně se hýbající okna, rychle bez animací s maximální čitelností" je ideální standard. Spíš než "nelze hýbat, nelze číst a trvá to dlouho"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.