Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s Ubuntu 9.10 netbook remix  (Přečteno 698 krát)

kacio

• Návštěvník
Problém s Ubuntu 9.10 netbook remix
« kdy: 25 Února 2010, 23:11:15 »
netusim preco ale nainstaloval som si verziu netbook remix ale hrozne mi to sekaa ... mam to na Asuse N10j ... neviete mi poradit v com by mohol byt problem ??

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
Re: Problém s Ubuntu 9.10 netbook remix
« Odpověď #1 kdy: 26 Února 2010, 08:57:53 »
Zkuste upřesnit, co přesně "sekaa". Pokud se tím snažíte popsat pomalou odezvu grafického prostředí, zkuste v nastavení systému vypnout grafické efekty (akceleraci).

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 26 Února 2010, 09:47:20 »
Pochybuju, ze v unr vypne efekty - ty totiz ani nejsou zapnuty. Tazatel se zjevne nenamaha vysvetlit, co se seka - obraz, zvuk, system jako takovy... N10j ma ale 2 grafiky, problem bych videl tady...
Kubuntu 20.04

kacio

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 26 Února 2010, 17:14:23 »
seka graficke prostredie ... uz hned hlavna obrazovka ... napr. pri presune mysi na nejake okno trva asi 1-2 sekundy pokym zvyrazni vyber ... a taktiez aj otvaranie zatvaranie okien ... "miznu" pomaly ...

a este k tej grafike ... bootujem z GF9300 ...cize tej hernej .. aj s nou som  ubuntu instaloval ... kde som zas narazil na problem, ked si prepnem na "integrovanu" mysim tu slabsiu tak mi ani nenabootoje ubuntu ... zobrazi mi to horizontalne kopu ciar  asi v oblasti vyberu profilu(mena) ... cez celu obrazovku...

.... inak klasicke ubuntu mi nesekalo
« Poslední změna: 26 Února 2010, 18:15:18 od kacio »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.