Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: splašený amarok  (Přečteno 1907 krát)

Melly.pro

• Návštěvník
splašený amarok
« kdy: 05 Března 2010, 12:24:51 »
mám problém s amarokem... když zkusím něco přehrát, tak začne zběsile projiždet různý písničky, až se u jedný zastaví a tu stejně nepřehraje... kodeky jsem instaloval, ubuntu restrictered taky tak už moc nevím, co s tím... díky za help (ubuntu 9.10 gnome)

Šuohob

• Závislák
Re: splašený amarok
« Odpověď #1 kdy: 05 Března 2010, 14:37:55 »
me se to obcas stalo, kdys jsem probudil ubuntu z uspani na disk a hned jsem zacal pracovat. cili komp furt hrabal na disku a nestihal delat operace co jsem potreboval. na to stacil killall amarok, chvili pokat a amarok spustit znova
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

NoWin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 05 Března 2010, 14:52:39 »
U Amaroku 1.4 to tuším způsobovalo Pulseaudio, stačilo dát na chvíli pauzu a zase to chvíli přehrávalo korektně.

snowed

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 05 Března 2010, 15:05:57 »
mam ten isty prbolem a to co ste povedali je poriadna volovina ked chcem nieco opravit tak poriadne a nie ciastocne. Ale to nevadi lebo i tak to nefunguje rad by som chcel dalsie navody.

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05 Března 2010, 15:11:56 »
mam ten isty prbolem a to co ste povedali je poriadna volovina ked chcem nieco opravit tak poriadne a nie ciastocne. Ale to nevadi lebo i tak to nefunguje rad by som chcel dalsie navody.

Zkus přemejšlet- co se takhle zbavit Pulseaudia? Jo, jde to a většinou bezblestně, pár návodů najdeš i tady na fóru.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 05 Března 2010, 15:29:28 »
Sice mám KDE 4.4.1, ale taky mi to nehrálo. Ubuntu-res... nenainstaluje to co on popřebuje k přehrávání. Je to v meta balíku kubuntu-res... . Anebo by měl Amarok něco nabízet, ale to asi dělá jen pod KDE.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Janik

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Jů, schválně, co to udělá....
    • Jan Tománek na iDnes.cz
« Odpověď #6 kdy: 05 Března 2010, 15:31:58 »
Sice mám KDE 4.4.1, ale taky mi to nehrálo. Ubuntu-res... nenainstaluje to co on popřebuje k přehrávání. Je to v meta balíku kubuntu-res... . Anebo by měl Amarok něco nabízet, ale to asi dělá jen pod KDE.

Amarok je příšernej... Sice se mi líbí, jak vypadá a celkem mi vyhovuje i funkcema, ale pořád nefunguje, vždycky si najde nějakej důvod proč nehrát :-)

Pokud používáte Gnome, doporučuju zkusit Exaile, pokud KDE, tak Clementine (přepis starého Amaroku do qt4)
Díky za Linux. EDIT: díky za GNU/Linux, fóra a zkušenější linuxáky.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 05 Března 2010, 15:34:49 »

Amarok je příšernej... Sice se mi líbí, jak vypadá a celkem mi vyhovuje i funkcema, ale pořád nefunguje, vždycky si najde nějakej důvod proč nehrát :-)

Pokud používáte Gnome, doporučuju zkusit Exaile, pokud KDE, tak Clementine (přepis starého Amaroku do qt4)
Nevím. Já ho používám 1(slovy jeden) den :D Takže autor řeší, že mu to někdy hraje. Aha.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

NoWin

• Host
« Odpověď #8 kdy: 05 Března 2010, 15:40:11 »

Clementine? Do teď jsem o něm nevěděl, díky!
Ještě by mohl umět Moodbary, změnu vzhledu a dalších pár drobností, ale i tak je to moc dobrý :)

Janik

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Jů, schválně, co to udělá....
    • Jan Tománek na iDnes.cz
« Odpověď #9 kdy: 05 Března 2010, 17:20:45 »

Clementine? Do teď jsem o něm nevěděl, díky!
Ještě by mohl umět Moodbary, změnu vzhledu a dalších pár drobností, ale i tak je to moc dobrý :)

Není zač, já jsem si toho všiml asi před týdnem a něco... Na Archlinux fóru o tom psali, že se pořád dost rychle vyvíjí, tak si zkus zažádat a třeba tam ten moodbar dostaneš. Ale nikdy jsem nepochopil, k čemu ten moodbar je, respektive mám problém říct: "V tento moment jsem šťastný na 55%, tak si pustím Elvise" :-)
Díky za Linux. EDIT: díky za GNU/Linux, fóra a zkušenější linuxáky.

Melly.pro

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 05 Března 2010, 18:29:47 »
ten amarok je fakt nejakej divnej na gnome, furt dela nejaky kraviny... Exaile vypada, ze by mohl hrat v pohode..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.