Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox: IE theme  (Přečteno 1516 krát)

dadam

• Aktivní člen
  • *
Firefox: IE theme
« kdy: 06 Března 2010, 16:40:05 »
Zdravím,
rád bych nainstaloval Ubuntu na jeden počítač, který majitelka používá jen na prohlížení internetu (starší kus, navíc nemáme originální CD windows), nicméně mi zatím brání fakt, že se nechce vzdát IE ve prospěch firefoxu nebo opery. Ne kvůli nějaké ideologii, jen se nechce učit nic nového. Tak bych se chtěl zeptat, zda se pro současnou verzi firefoxu nedá sehnat nějaký plugin, který by změnil vzhled a panely (kompletně, včetně ikon) tak, aby vypadal jako IE. Na googlu jsem hledal, nicméně mi to buď našlo plugin pro starou verzi, nebo to skoro nic neupravilo...

luisah

• Závislák
Re: Firefox: IE theme
« Odpověď #1 kdy: 06 Března 2010, 16:44:04 »
IE6 theme
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/4327
Nejde na Firefox 3.5, možná bude někde nějaké jednoduché řešení.  ;)

IE8 theme
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10270
Totálně mě to rozsekalo firefox  ;D
« Poslední změna: 06 Března 2010, 16:50:12 od luisah »

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 06 Března 2010, 17:38:55 »
Zdravím,
rád bych nainstaloval Ubuntu na jeden počítač, který majitelka používá jen na prohlížení internetu (starší kus, navíc nemáme originální CD windows), nicméně mi zatím brání fakt, že se nechce vzdát IE ve prospěch firefoxu nebo opery. Ne kvůli nějaké ideologii, jen se nechce učit nic nového. Tak bych se chtěl zeptat, zda se pro současnou verzi firefoxu nedá sehnat nějaký plugin, který by změnil vzhled a panely (kompletně, včetně ikon) tak, aby vypadal jako IE. Na googlu jsem hledal, nicméně mi to buď našlo plugin pro starou verzi, nebo to skoro nic neupravilo...

Předem se omlouvám za OT, ale takovou majitelku bych asi poslal do pr..., i kdyby to byla moje vlastní ... kdokoliv.

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #3 kdy: 06 Března 2010, 20:57:49 »
Zdravím,

Předem se omlouvám za OT, ale takovou majitelku bych asi poslal do pr..., i kdyby to byla moje vlastní ... kdokoliv.

svatá pravda...  ;D
navíc gui prohlížečů se mi zdá čím dál víc jednotný...

jediný, na co jsem ochoten v takovým případě přistoupit, je změnit ikonku z "lištičky" na "modrý éčko"...  :D
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

dadam

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 11 Března 2010, 22:48:37 »
Po tom, co jsem se dozvěděl, že odmítla i chrome s předklikanými záložkami stránek, na které chodí, jsem se rozhodl že do toho nepůjdu... Nechám ji používat dál brutálně pomalé a zasekané windows, nestěžuje si, tak co... :)

A mimochodem (pro doplnění): moje vlastní skorotchyně :)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #5 kdy: 12 Března 2010, 00:27:43 »
Po tom, co jsem se dozvěděl, že odmítla i chrome s předklikanými záložkami stránek, na které chodí, jsem se rozhodl že do toho nepůjdu... Nechám ji používat dál brutálně pomalé a zasekané windows, nestěžuje si, tak co... :)

A mimochodem (pro doplnění): moje vlastní skorotchyně :)

Zřejmě kovaná...
Tak ať si to dál hezky užívá.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.