Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Viditelnost složky  (Přečteno 1977 krát)

Magie

• Návštěvník
Viditelnost složky
« kdy: 07 Března 2010, 16:24:31 »
Dobrý den, zase mám problém. Snažil jsme se zprovoznit San Andreas Multiplayer, ale při spuštění po mně  chce, abaych mu ukázal složku s GTA San Andreas, ta se nachazí v /home/magie/.wine/dosdevices/c:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas, ale když ji mám ukázat tak se dostanu jen do magie a k .wine už ne, jelikož je neviditelná. Dá se nějak zviditelnit?

Ještě přidávám odkaz, kde se to řešilo, ale nevyřešilo, je tam i screen:
http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=146545.0

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Re: Viditelnost složky
« Odpověď #1 kdy: 07 Března 2010, 16:36:59 »
Není neviditelná, ale skrytá. To zaprvé.
A zadruhé - pokud používáš Nautila, tak Upravit - Nastavení - Zobrazení - Zobrazovat skryté a záložní soubory. V jinejch fm obdobně.

Magie

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 07 Března 2010, 16:50:40 »
Ok, ted ji vidim v Prohlizeci souboru, ale porad ne v tom okynku kde to mam najit. Ja to potrebuju "odskryt"

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 07 Března 2010, 16:55:50 »
niekto tam spomina playonlinux, skus hru nainstalovat cez tento program, mozno to tam je dako osetrene
alebo by mozno pomohlo zobrazovat skryte subory vo wine, to dosiahnes touto upravou registrou:
http://www.pctools.com/guides/registry/detail/1007
regedit spustis cez wine v priecinku c:\windows
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #4 kdy: 07 Března 2010, 17:09:49 »
Ok, ted ji vidim v Prohlizeci souboru, ale porad ne v tom okynku kde to mam najit. Ja to potrebuju "odskryt"
Co má jako znamenta to "odskrýt"? Ta složka se chová jako skrytá asi proto, že začíná tečkou. To je taková konvence, víme?
Mohl bys laskavě popsat v jakém okýnku ji máš najít? Tady totiž není žádný spolek jasnovidců :-)

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 07 Března 2010, 17:12:47 »
to okienko je na obrazku z linku z prveho postu, ide o winowsacky dir chooser, takze zobrazenie skrytych suborov v ubuntu tu asi nepomoze..
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #6 kdy: 07 Března 2010, 17:16:08 »
to okienko je na obrazku z linku z prveho postu, ide o winowsacky dir chooser, takze zobrazenie skrytych suborov v ubuntu tu asi nepomoze..

Pokud jde o windows program, tak ten vidí jen "windowsácké" složky, tedy vnitřní strukturu adresáře .wine -- potřebné složky tedy najdete na disku C:/ (v "ubuntí struktuře" ~/.wine/drive_c)

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 07 Března 2010, 17:32:05 »
nieje to sice moj problem ale pozrel sa niekto na ten link z prveho prispevku v tejto teme? je tam screen windowsackeho "vyberaca priecinkov" s ktorym vidi linuxovu strukturu adresarov - je tam otvoreny domovsky priecinok a neda sa cezen dostat k skrytym priecinkom [.wine]
a pre magie - ten prvy post z tvojho odkazu je editnuty:
Kód: [Vybrat]
SOLVED:
i just moved the gta-folder on the desktop, where i could find it with sa:mp. everything works wohooo Cheesy
but i would also be intereseted in the answer, if someone knows how i could manage this without moving something, tell me. cheesy
[jednoduch premiestnit priecinok s instalaciou gta niekde kde sa knemu lahko dostanes, trebars na plochu]

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #8 kdy: 07 Března 2010, 18:04:50 »
Samozřejmě, že jsem link viděl. Předpokládám, že stejně tak, jako v Nautilu a všech fm, které znám (pro pořádek: fm = file manager) lze nastavit zobrazení skrytých položek, mělo by to jistě jít i někde v nastavení Wine. Proto jsem také napsal:
Citace
V jinejch fm obdobně
. Wine si kvůli tomu ale instalovat nehodlám.
Takže dopručuji, ať se na to Magie podívá, případně a't upraví předmět úvodního příspěvku tak, aby bylo na první pohled zřejmé, že má problém s procházením skrytých složek .wine. Pak se mu možná ozve někdo, kdo to používá.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #9 kdy: 07 Března 2010, 18:06:26 »
CTRL+H
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.