Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: LinuxDC++ - Ubuntu 9.10 > cestina  (Přečteno 1069 krát)

ucreatorr

• Aktivní člen
  • *
LinuxDC++ - Ubuntu 9.10 > cestina
« kdy: 09 Března 2010, 17:42:42 »
Zdravim.
Mam problem u bratra (co jsem mu nainstaloval na starecky notebook DELL Latitude misto vecne zavirovanych WinXP prave Ubuntu 9.10) stahnul jsem mu LinuxDC++ 1.0.3 pres "Centrum softwaru pro Ubuntu" ,program funguje akorat jsem nikde nenasel ani zde na foru cestinu ?, koukal jsem se v nastaveni programu a bud jsem slepy nebo ji nevidim ???? je vubec ?

A pak jeste dalsi problemek, notebook je osazen starou ATI X 1100 grafikou pouze s 16MB ram a samozrejme nemuze najit svobodny ovladac.

Jinak vse maka bez problemu a ja mam radost objevovat Ubuntu ,zacina mi to k nemu tak silne tahnout ze muj novy notebook preinstaluju novym vydanim 10.4. pak  > misto Win Vista  :)

aloisam

• Host
Re: LinuxDC++ - Ubuntu 9.10 > cestina
« Odpověď #1 kdy: 10 Března 2010, 17:58:44 »
Bohužel moc tě nepotěším, čeština (ani jiná lokalizace) není:

https://blueprints.launchpad.net/linuxdcpp/+spec/include-localizations-with-gettext

A s tou ATI, si myslím ,že jsi chtěl napsat nesvobodný ovladač ne? To bude asi u staré karty problém a budeš se muset spokojit se svobodným, jestli ti běží alespoň trochu obstojně.. Ale fakt nevím, třeba se ještě někdo ozve se stejnou kartou. ;-)

donny

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 10 Března 2010, 18:30:09 »
jestli se  nepletu, karta se řešila: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=36552.0
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

ucreatorr

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 11 Března 2010, 06:25:18 »
Skoda te cestiny, ale snad to bratr zvladne (nahodou jina ceska alternativa dc++ neni pro ubuntu)?

K te grafice tak jediny co se mu zobrazuje spatne je sledovani systemu ,dale pak jsem zkousel nainstalovat winehq a to behem instalace vyhodilo erorr > neco s grafikou to hlasilo chybu, sem tak nejak pochopil, stejne on nehraje hry, akorat kouka na filmy, posloucha hudbu, brouzda po netu a sem tam neco stahne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.