Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: bankovni certifikaty  (Přečteno 2203 krát)

maer

• Aktivní člen
  • *
bankovni certifikaty
« kdy: 10 Listopadu 2006, 13:26:16 »
zdravim chtel bych vedet nez prejde jeden clen rodiny na ubuntu jestli pujdou certifikaty pro bankovnictvi. Protoze vim ze mu to neslo s prohlizecem firefox ve woknech!!!
intel i3 3.07GHz , 8GB DDR III , nVidia N560GTX , 1TB Hitachy , Beng 24" FullHD , MB MSI P55-GD80 - Intel P55

Pavelp

• Host
bankovni certifikaty
« Odpověď #1 kdy: 10 Listopadu 2006, 13:33:47 »
Zalezi na bance, klientu, prohlizeci. Informujte se predem.

maer

• Aktivní člen
  • *
bankovni certifikaty
« Odpověď #2 kdy: 10 Listopadu 2006, 13:42:48 »
no tak je ot GE money .... a vic netusim....
intel i3 3.07GHz , 8GB DDR III , nVidia N560GTX , 1TB Hitachy , Beng 24" FullHD , MB MSI P55-GD80 - Intel P55

carpathian

• Aktivní člen
  • *
bankovni certifikaty
« Odpověď #3 kdy: 10 Listopadu 2006, 13:46:26 »
Tezko rict, zalezi na bance. Ja pouzivam internetove bankovnictvi sporitelny - bez certifikatu a bez problemu na windows i linuxu, a GE - s certifikaty a funguje mi to jen pod windows v exploreru.

maer

• Aktivní člen
  • *
bankovni certifikaty
« Odpověď #4 kdy: 10 Listopadu 2006, 13:54:31 »
Citace: carpathian
Tezko rict, zalezi na bance. Ja pouzivam internetove bankovnictvi sporitelny - bez certifikatu a bez problemu na windows i linuxu, a GE - s certifikaty a funguje mi to jen pod windows v exploreru.
Zkousel si to GE v konqueroru??

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
bankovni certifikaty
« Odpověď #5 kdy: 10 Listopadu 2006, 14:13:14 »

Martin

• Návštěvník
    • Marmej`s blog
bankovni certifikaty
« Odpověď #6 kdy: 12 Listopadu 2006, 23:29:01 »
Citace: carpathian
Já mám od GE Money Internet banku v rámci balíčku Genius a funguje mi to z Ubuntu v pohodě (vyzkoušen Firefox i Opera). Předtím jsem měl jen tu jejich normální internetbanku s certifikáty nahranými v compu a tam to šlo jen v IE, nepomohlo ani nastavení Opery, aby se navenek tvářila jako IE. Má to něco společného s ActiveX, ale houby tomu rozumím.

Pokud máte ale účet Genius (zasílání přihlašovacího kódu SMSkou), tak s tím nejsou problémy.
 Pokud vím, tak už to u velkého množství bank jde, problémy jsou jen u Komerční banky.
Pokusit se nebát a snažit se nekrást...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.