Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Opakovaný pád Textového procesoru OpenOffice [vyřešeno]  (Přečteno 882 krát)

mirdaz

• Návštěvník
Potřeboval bych poradit. Mám nainstalováno ubuntu 9.10 a openoffice 3.1. Poslední dobou mi neustále padá Textový procesor, vždy když otevřu nějaký soubor (je jedno jestli ve formátu doc, nebo odt) tak chvíli bez problému běží, ale pokud chci něco upravit, tak se z ničehonic zavře. Prosím, nevíte někdo co s tím?
« Poslední změna: 18 Března 2010, 10:11:32 od Tadeáš Pařík »

LuciusMare

• Závislák
Re: Opakovaný pád Textového procesoru OpenOffice
« Odpověď #1 kdy: 16 Března 2010, 14:58:22 »
Co to vypíše z terminálu?
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

brutus

• Aktivní člen
  • *
  • sudo do-release-upgrade
« Odpověď #2 kdy: 16 Března 2010, 15:37:50 »
Skus na to ist v synapticu a dat preinstalovat
Intel core 2 duo, NvidiaGeForce8600GTS, 4GB RAM, (Xubuntu 12.04, SliTaz)
Asus eeePC 1000 HE(Android 4.0.4 x86)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #3 kdy: 16 Března 2010, 19:28:36 »
Dělalo mi to nedávno podobné věci, a i se mi to strašně sekalo při otevírání souborů... Pomohlo vymazat nastavení programu a pak reinstalovat. --> to znamená smazat složku ~/.openoffice.org (to znamená ve tvém domovském adresáři - ale pozor, normálně není vidět, takže stiskni CTRL+H) a potom v synapticu odstranit včetně konf. souborů a poté znovu nainstalovat. Volbu reinstalovat nedávej, nemá ten samý účinek.
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

mirdaz

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 18 Března 2010, 09:24:44 »
Dělalo mi to nedávno podobné věci, a i se mi to strašně sekalo při otevírání souborů... Pomohlo vymazat nastavení programu a pak reinstalovat. --> to znamená smazat složku ~/.openoffice.org (to znamená ve tvém domovském adresáři - ale pozor, normálně není vidět, takže stiskni CTRL+H) a potom v synapticu odstranit včetně konf. souborů a poté znovu nainstalovat. Volbu reinstalovat nedávej, nemá ten samý účinek.

Díky moc, pomohlo to!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.