Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Applet upozornění pro sezení - Pidgin  (Přečteno 4191 krát)

Godoy

• Návštěvník
Applet upozornění pro sezení - Pidgin
« kdy: 17 Března 2010, 18:34:54 »
Zdravím,

Jsem zvyklí na pidgina, proto jsem odstranil emapthy a nainstaloval pidgina, jenže když chci pomoci appletu změnit stav, stav se v pidginu změní, ale 2s nato se pidgin odpojí a napíše, že se přihlásil z jiného účtu. Je někde nastavení tohoto appletu aby veděl, že stavy ma dělat pouze pro pidgin.

Ještě jeden OT dotaz, jakmile pustím nějakou flash aplikaci začne se systém kompletně sekat, dělá to ve firefoxu i v chrome, zkoušel jsem odinstalovat a nainstalovat novy balik flash, ale stale to dělá.

Děkuji za rady.

Robert1106

• Návštěvník
Re: Applet upozornění pro sezení - Pidgin
« Odpověď #1 kdy: 18 Března 2010, 12:49:04 »
Mozno je to tento bug ale niesom si isty empathy mi funguje normalne.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/lucid/+source/indicator-messages/+bug/471044

Kedze sa jedna o vyvojovu verziu odporucam bugy hlasit vyvojarom.

Godoy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Března 2010, 21:18:05 »
A nevíte co s tím flashem? Mám to napsat k "Vydání 9.10, 9.04, 8.10, 8.04" ? kdyz pustim nejaky video tak se to seka a zaseka se cely system, kdyz to video dam na plnou obrazovku tak se to neseka, to same kdyz pustim nejakou pitomou hru treba na facebooku, taky se to cele zacne sekat.

Robert1106

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 19 Března 2010, 09:19:22 »
Pokial ste mali tento problem aj v prechadzajucej verzii Ubuntu tak ano. Inak stym flashom vam asi neporadim ja ho mam naintalovany z repozitarov a funguje normalne, az na fullscreen videa, kde to trha ale to prisudzujem vykonu nouveau. Mimochodom pouzivam 32-bitovu verziu, tak pokial mate 64-bitovu verziu tak v tom moze byt problem.

Godoy

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 19 Března 2010, 13:01:14 »
No já právě, mám nový laptop a předchozí verzi jsem neinstaloval, rovnou jsem tam najel s 10.04 . Tak to zkusim smazat a nainstalovat z repozitářu. díky za pomoc

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.