Pozdavujem. Mam Toshibu Satellite A350 13A.
Link na specifikaciu:
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=22&service=CE&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=1061541Mam na nom naistalovanu W7 Ultimate x64. Disk je rozdeleny Norton partition magic na 3 casti. Z toho jedna je uz pripravnena na ubuntu v ext3. W7 si spravil systemovu cast disku o velkosti 100 MB. Cize disk je realne rozdeleny na 4 casti.
Ani za b.... mi nejde naistalovat ubuntu 9.10. ani 8.10 ani dokonca xubuntu (neviem ktora verzia). Pri ubuntu 8.10 a xubuntu prejdem cez vyber jazyka a potom dam naistalovat system. Zacne swapovat CD a prejde cez logo ubuntu, resp. xubuntu s ukazovatelom nacitavania. Ked to dokonci tak prejde na čiernu obrazovku s blikajucim kurzorom v lavom hornom rohu a dost. Koniec.
Pri 9.10 to dojde k dychajúcemu logu ubuntu, ktore po chvili prestane dychat a dost. Koniec. Zase nic a musim vypnut pocitac, po stlaceni ctrl alt del vysunie cd/dvd a musim vypnut pocitac.
Ubuntu 8.10 mam original dvd spolu s knizkou z obchodu. Xubuntu mi slo na predchadzajucom kompe. Mal som to naistalovane cez VMWare na W Viste (myslim tu 8.10) a ficala.
Sorry za dlhsii text ale som si vsimol ze vzdy sa pytane na HV a presne popisky co to robi. Pls ak sa da skuste poradit. Piplem sa s tym uz 2 den a nic.
Skusal som to spustit aj acpi=off noacpi nolapic. A tiez to nedoslo daleko. Vyhodilo nejaku hlasku + help a po enter zacala instalacia a potom nic.
dik za vasu pomoc a.t.o.m