Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nabídka VPS pro neziskové účely ^^  (Přečteno 2347 krát)

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
nabídka VPS pro neziskové účely ^^
« kdy: 17 Března 2010, 23:19:25 »
Ahoj vesmírní lidé,
v následujících týdnech se plánuje stěhování mého pozadí do útulného domečku někde v internetové izolaci.
Pomalu si uvědomuji, že moje domácí serverová farma se bude muset stěhovat s semnou, ale momentálně mám lepší věci na práci, než řešit, jak tam dotáhnout kvalitní a rychlý spoj.
Takže si domlouvám nenáročný server hosting vlastní mašiny s přístupem do nixu přes Sloane, později přímím peeringem v rámci nixu.

O co mi jde?
Jsem socka student a škudlim každou káču, proto mi moc nevoní vázat se k tarifním poplatkům.
Cena není rozhodně vysoká, doufám, že se mi povede vyjednat propálenou elektriku a pár stováků za připojení.
Plánuji XEN virtualizaci a pro případné zájemce VPSko. Nechci tam tahat nic komerčního, ani nic ziskového.
Optimálně pro bloggera co rád blbne, aby si mohl obhospodařovat vlastní "serveřík" a případně tam mít stránky, či jiné podobné služby.

BTW: Pokuď to někomu zavání nekalou činností, nechť to smázne.
Dělám to, protože mě to baví. Jak jsem psal je to neziskový a naprosto nevýdělečný, jen se snažim minimalizovat náklady půjčením výpočetní kapacity.
A protože Vás mám komunito rád, píšu sem ^^

Zájemci nechť si kontakt najdou v těch ikonkách vlevo pod broučkem..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.