sudo apt-get install esmska
Pokiaľ sa nemýlm, tak si to ešte nenainštaloval, pretože nevie ako... Najjednoduchší postup by mal byť:Alt+F2, vyskočí vám okno tam napíśte gnome-terminal a do otvorenej konzoly zadajteKód: [Vybrat]sudo apt-get install esmskapotom zadajte svoje heslo, počkajte kým sa nainštaluje a nájdete to v Aplikáciach - internet - Esmska tak ako poradil TP
Tak tak, děkuji, v instalacích mám ještě mezery Už se těším na dobu kdy si budu moct hrát s Ubuntu bez vaší pomoci
Ano, instalace započala, chci se ale ještě zeptat na totoPidgin posílá smsky? Tuto funkci jsem tedy asi přehlídl.
Pidgin posílá smsky? Tuto funkci jsem tedy asi přehlídl.
1. EULA?2. Trapný problém, ale jak to mám odsouhlasit? Na všelijaké enterování a podobně to nereaguje, ani na klikání myší na OK a podobně.3. Tzn, vytvořím nový kontakt, s názvem toho čísla, a když mu napíšu zprávu tak mu to přijde jako sms?
Aha, ono to ide cez ICQ, všakže? Tak trochu som dúfal, že to bude fungovať aj na Slovensku, čo v prípade, že je to tak, ako myslím nepôjde... No čo, budem aspoň posielať ľuďom v ČR...
Ano, používá protokol ICQ...
Citace: Tadeáš Pařík 05 Dubna 2010, 19:01:38Ano, používá protokol ICQ...Myslel som si... takže na posielanie do SR môžem zabudnúť... smola, no
Ano, Esmska funguje bez problému a kouknul sem se i na ty sms přes Pidgin, také fungují.Děkuji za pomoc .