Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Virtualbox [vyřešeno]  (Přečteno 5009 krát)

min25

• Aktivní člen
  • *
Virtualbox [vyřešeno]
« kdy: 12 Dubna 2010, 17:43:45 »
Zdravím, nevíte jak nainstalovat Virtualbox do LL? Potřeboval bych s funkčním usb a na stránkách je je balíček, nebo repozitář pro Karmic :(
« Poslední změna: 12 Dubna 2010, 19:48:18 od Vojtěch Trefný »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Virtualbox
« Odpověď #1 kdy: 12 Dubna 2010, 17:51:35 »
Řešení A: Počkat si až Sun (Oracle) vydá balíčky pro 10.04 (pro nestabilní vydání zásadně nesestavují a ani se jím nedivím).

Řešení B: Vybrat si ten balík pro 9.10 a nainstalovat ho, protože se svět nezboří a bude to fungovat (mně funguje bezvadně).

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 12 Dubna 2010, 18:13:48 »
Uz vychytali tu chybu s usb v virtualboxu? Me v karmicu jede flashka, ale tiskárna, mobil atd uz ne...
Kubuntu 20.04

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #3 kdy: 12 Dubna 2010, 18:47:31 »
Uz vychytali tu chybu s usb v virtualboxu? Me v karmicu jede flashka, ale tiskárna, mobil atd uz ne...

Pokud máš aktuální verzi VB tak zjevně nevychytali, pokud nemáš tak updatuj a uvidíš.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 12 Dubna 2010, 19:24:11 »
Řešení A: Počkat si až Sun (Oracle) vydá balíčky pro 10.04 (pro nestabilní vydání zásadně nesestavují a ani se jím nedivím).

Řešení B: Vybrat si ten balík pro 9.10 a nainstalovat ho, protože se svět nezboří a bude to fungovat (mně funguje bezvadně).
Vojto vyzkoušel jsem balík pro 9.10 a funguje opravdu bez problémů. Stejně to vše po finálním vydání přeinstaluji. Moc díky K+

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #5 kdy: 12 Dubna 2010, 19:48:10 »
Vojto vyzkoušel jsem balík pro 9.10 a funguje opravdu bez problémů. Stejně to vše po finálním vydání přeinstaluji. Moc díky K+

I ty USB? To jsem rád (já "věci do USB" s vboxem nepužívám).

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 13 Dubna 2010, 16:55:40 »

I ty USB? To jsem rád (já "věci do USB" s vboxem nepužívám).
Jo právě USB jede výborně. Používám na sw k mobilu. Vyzkoušel jsem scanner a win programator pres usb/com1 kabel. Hlavně aby vše fachalo i ve verzi pro LL :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.