Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: gparted crash-uje [vyřešeno]  (Přečteno 4035 krát)

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
gparted crash-uje [vyřešeno]
« kdy: 13 Dubna 2010, 14:52:22 »
chtěl jsem si místo hackintoshe nainstalovat ubu10.04, ale vždycky když spustím grarted na rozdělení disků, tak to chvilku nic nedělá a pak nahlásí error zobrazí vykřičník a po kliknutí mi zobrazí okno že můžu odeslat info, tak jsem to odeslal, ale napsalo mi to ještě něco ve smyslu nemohlo být odesláno. je to na acer aspire one d150, spouštím to z flashky.

myslel jsem si, že by mohl mít nějaký problém s tím, že tam byl hfs+ macovský systém souborů, tak jsem jej ve winxp smazal, ale díky tomu mi teď netbook vůbec nebootuje, jen z flashky

šlo by to nějak upravit/opravit? nebo ne?
« Poslední změna: 13 Dubna 2010, 20:47:32 od Tadeáš Pařík »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: gparted crash-uje
« Odpověď #1 kdy: 13 Dubna 2010, 15:34:01 »
Zkus na flashku hodit alternate CD.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 13 Dubna 2010, 15:59:18 »
ma stym problem viac ludi v beta2, takze asi tam bude daky bug, ak nepomoze alternate tak tam mozes nainstalit beta1 zostavu, stou by nemal byt problem, a potom upgrade..
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
« Odpověď #3 kdy: 13 Dubna 2010, 16:04:48 »
jj je tam bug jak brouk pytlík, zkusil jsem flashku ještě jednou zformátovat a udělat znovu, ale furt to tam je, takže alternate pujde do ni :-D

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
« Odpověď #4 kdy: 13 Dubna 2010, 20:35:12 »
tak zkusil jsem ten alternate nainstalovat pomocí flashky, ale pořád to po mě chtělo cd, takže jsem to musel vypálit na dvd a pak už jsem provedl normální commandline instalaci

takže vyřešeno :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.