Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: seká se video z internetu  (Přečteno 6469 krát)

pyrus

• Návštěvník
seká se video z internetu
« kdy: 19 Dubna 2010, 19:45:06 »
pouzivam firefox a seka se mi v něm video (jakekoliv) jinak problemy s videm zadne nemam jen z internetu. Pripojeni mam 100 megabit. Dekuji za radu

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: seká se video z internetu
« Odpověď #1 kdy: 19 Dubna 2010, 19:57:39 »
a co mas za stroj? flash videa vedia pc pekne vytazit, nahod si flash podla tohoto > http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,46009.0.html
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

pyrus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2010, 11:20:08 »
děkuji pomohlo to, uz to nejsou tak velke zaseky ale male sekani a takove kostickovane......co bych mel udelat jako dalsi krok nejake nastaveni ve firefoxu, nejake nastaveni prehravacu ci tak neco.....  dekuji

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
« Odpověď #3 kdy: 26 Dubna 2010, 09:32:39 »
skus si jen video načíst. Pak jdi do složky TMP v Počítač a tam si to video přetáhni kam chceš, třeba na plochu. Název videa bude nějaká hatmatilka písmen, čísel, znaků. Pak si video můžeš pouštět do aleluja, i když firefox zavřeš. Dobré bude ještě si název  přejmenovat, pokud ho budeš posílat přátelům, aby ho přehráli i ve win. Nezapomeň, že přetažené (přejmenovávané) video musí mít příponu .flv. Takže název např.: mojehudba.flv
Já mám sice dobré připojení přes wi-fi, ale mám sdílné, takže k večeru a večer se mi taktéž seká video, jak kde a na kterých stránkách.

Toto je nejlepší řešení.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 26 Dubna 2010, 11:20:08 »
Jediná další obezlička je v použití Chromia namísto FF :/
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
« Odpověď #5 kdy: 26 Dubna 2010, 11:24:47 »
děkuji pomohlo to, uz to nejsou tak velke zaseky ale male sekani a takove kostickovane......co bych mel udelat jako dalsi krok nejake nastaveni ve firefoxu, nejake nastaveni prehravacu ci tak neco.....  dekuji

Zkus to video hodit na fullscreen, co se stane?
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.