Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problem s oknami po ubgrade 10.04  (Přečteno 1329 krát)

Maculko

• Návštěvník
problem s oknami po ubgrade 10.04
« kdy: 30 Dubna 2010, 13:12:59 »
cavte mam taky problem po ubgrade nanove ubuntu.... okna sa mi nezobrazujuv liste otvorenych okien a co je horsie nemaju svoj ram s tlacidlami close minimalizate maximalizate.... nedaju sa presuvat nic sa s tym neda robit ledva som nastartoval FF a napisal tuto spravu .... neviete co s tym??

Maculko

• Návštěvník
Re: problem s oknami po ubgrade 10.04
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2010, 17:18:28 »
cavte tak som sa prihlasil ako cez session GNOME safemode alebo nieco podobne a okna funguju dobre... ale pravdaze mi nejde grafika na plne obratky a nezobrazuje sa stav baterky ... neviete ako by som mohol to normalne GNOME opravit??? .... fakt ma to trapi.... prosim pomooooooooc :)

wlado

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 30 Dubna 2010, 19:06:39 »
vytvoř si nového uživatele a přihlas se do něj, pokud to bude ok, smaž konfiguraci gnome, neco celého nastavení ve svém profilu a mělo by to jít.
Kubuntu 10.04 (KDE 4.4.3)
Zkuste GO, nejstarší dokonalou deskovou hru na světě...  třeba na http://www.gokgs.com/
vše o go zde http://www.goweb.cz/

martybk

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 30 Dubna 2010, 21:33:25 »
vytvoř si nového uživatele a přihlas se do něj, pokud to bude ok, smaž konfiguraci gnome, neco celého nastavení ve svém profilu a mělo by to jít.
mám ten samý problém a dá se to dočasně spravit tak, že si vyberu efekty vzhledu, najde to ovladače(nejpíš grafické)...bohužel po restartu vše zase dokola.
mohl bys mi nějak rozepsat to tvoje řešení? nějak abych to pochopil i já-lama  ;D díky ;)
« Poslední změna: 01 Května 2010, 15:54:01 od martybk »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.