Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Free rapid downloader - file added  (Přečteno 2607 krát)

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
Free rapid downloader - file added
« kdy: 01 Května 2010, 14:31:26 »
zdravim...

kdo používáte tenhle downloader, taky na vás v poslední době mluví?  ;D

já ho znova stáhl po instalaci LL a začalo mi to hlásit, co to dělá... dočetl jsem se, že je to kvůli nevidomým...

to je samo o sobě super, dočetl jsem se i, jak to vypnout, protože když mi to hlásilo co deset sekund, tak je to na mašlu...

nicméně toto "vypnutí" pomohlo jen na nějakou dobu, teď mám vypnutý zvuk celého ntb, aby mě to nesralo...

takže se chci zeptat, jestli máte s tímto programem podobné zkušenosti/problémy...

díky
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

macu

• Stálý člen
  • **
Re: Free rapid downloader - file added
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2010, 14:45:40 »
no tak jsem to na tvůj popud spustil a máš naprostou pravdu...ono to žvaní :-D osobně používám JDownloader, takže to nemám otestováno jak ty, nicméně napadá mě jedna možnost. V Systém - Předvolby - Zvuk je karta Aplikace, pokud se ti tam FRM objeví, dalo by se u něj zatrhnout tlačítko Ztlumit
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 24.04 64bit, Gnome Shell 46
Ntb: HP Probook 650 G2, Intel Core I5-6300U, 8 GB DDR4 RAM, Intel Graphics 520, Ubuntu 25.04, Gnome Shell 48

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #2 kdy: 01 Května 2010, 15:21:05 »
V Systém - Předvolby - Zvuk je karta Aplikace, pokud se ti tam FRM objeví, dalo by se u něj zatrhnout tlačítko Ztlumit

aaaj, tak v něco takovýho jsem doufal! v naději jsem to spustil, ale prej žádná aplikace momentálně nezaznamenává nebo nepřehrává zvuk... mezitím už mi to tu hlášku řeklo zase 2x, takže tudy to asi nepůjde...

psal jsem i na fórum programu, tam mi autor poradil způsob, kterým jsem to už "vypnul" s tím, že toto je řešení... tak nevim no... asi začnu taky s JDownloaderem a bude klid...  ;)

edit: tak teď zkouším JDownloader a nějak mi nechce začít stahovat... napráskal jsem tam linky z ulož.to, rapidu a hotfile a ani jedno ne a ne začít stahovat...
je tam nějakej fígl, co se musí ze začátku nastavit?
zkoušel jsem se koukat přímo na stránky programu, ale zdá se, že tam nic takovýho nikdo neřeší...
« Poslední změna: 02 Května 2010, 12:06:40 od brumla.cz »
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

nihop

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Ledna 2011, 14:28:41 »
Já jen dodám, pro případné další čtenáře, že pro vypnutí těchto zvukových hlášek je potřeba program spouštět s parametrem

Kód: [Vybrat]
-DblindMode=false
Dodatek pro neznalé. Jednoduše si vytvořte spouštěč, jako "Příkaz" zvolte cestu k souboru frd.sh a nakonec umístěte výše zmíněný parametr.

Rover623

« Odpověď #4 kdy: 11 Ledna 2011, 15:35:55 »
Divné,mám verzi 0.85u1 a u mě mlčí jako hrob

svecpetr

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 13 Ledna 2011, 13:50:50 »
jo tohle se autorovi moc nepovedlo... přidat jednu funkci přo 1% lidí a neudělat k tomu vypínátko... a hlavně že jí defaultně zapne...

majakmp3

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 17 Ledna 2011, 21:06:38 »
V Systém - Předvolby - Zvuk je karta Aplikace, pokud se ti tam FRM objeví, dalo by se u něj zatrhnout tlačítko Ztlumit

aaaj, tak v něco takovýho jsem doufal! v naději jsem to spustil, ale prej žádná aplikace momentálně nezaznamenává nebo nepřehrává zvuk... mezitím už mi to tu hlášku řeklo zase 2x, takže tudy to asi nepůjde...

psal jsem i na fórum programu, tam mi autor poradil způsob, kterým jsem to už "vypnul" s tím, že toto je řešení... tak nevim no... asi začnu taky s JDownloaderem a bude klid...  ;)

edit: tak teď zkouším JDownloader a nějak mi nechce začít stahovat... napráskal jsem tam linky z ulož.to, rapidu a hotfile a ani jedno ne a ne začít stahovat...
je tam nějakej fígl, co se musí ze začátku nastavit?
zkoušel jsem se koukat přímo na stránky programu, ale zdá se, že tam nic takovýho nikdo neřeší...
U Uložto mě napadá jedině, jestli opisuješ protispamové obrázny? Předpokládám, že do "sběrače odkazů" naláduješ potřebné adresy a zmáčkneš talčítko pokračovat. Fronta se ti přesune do záložky stahování. Pak by se měl download rozjet. V případě uložto ti vyskočí okno, kde je potřeba opsat "tajné" slovo, pokud to neuděláš dost rychle, tak okno zmizí a stahovat se ti nebude nic. JDownloader to ale bude zkoušet v nastaveném časovém intervalu znovu a znovu, ale pokud dost rychle nezareaguješ, stahovat se ti nebude nic. Další zádrhel by mohl být v nastavení. Počet max. připojení a Max. Stahování, nejsou náhodou na 0?

Mě JDownloader funguje jako víno, ba co víc, z Uložto mohu tahat neomezený počet souborů naráz, a to se vyplatí  ;D.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #7 kdy: 18 Ledna 2011, 14:02:45 »
s tim jdownloaderem...v liště nahoře úplně vlevo máš trojúhelníček jako play na přehrávačích..náhodou tohle to zapnout nechce? v nastavení můžeš zapnout automaticky stahování po startu programu, defaultně je to myslim vypnutý. za další, když poprvý stahuješ z nějakýho serveru, musíš potvrdit jeho podmínky používání. samo se tě to zeptá, pokud si tam naházel linky a odešel od počítače, tak si to nepotvrdil a zase to nestahuje. další je ta captcha, no. ale třeba megauploadovskou captchu to samo rozpoznává:)
jinak ty servery si potvrdíš v nastavení - pluginy a další - servery, sloupeček "souhlasím"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.