Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem se zobrazenim oken  (Přečteno 938 krát)

G.I.S.M.

• Návštěvník
Problem se zobrazenim oken
« kdy: 02 Května 2010, 12:20:56 »
Zdravim
Mam problem kterej  mi dost znesnadnuje praci na mem Ubuntu 9.10.A to ze vsechny okna se mi oteviraji v maximalizaci bez ramu(ramem myslim listu s tlacikem minimalizace,maximalizace,vypnuti).Jedina moje moznost pohybu nebo vypnuti okna je pres spodni listu a prave tlacitko.Nevzpominam si ze bych menil nejake nastaveni zobrazeni ale taky se mi nechce verit ze by se to stalo samo od sebe.Za kazdou radu predem dekuji.

Warp10

• Aktivní člen
  • *
Re: Problem se zobrazenim oken
« Odpověď #1 kdy: 02 Května 2010, 18:30:33 »
A zkousel sis kontrolovat nastavení oken? V KDCkách tam tohle nastavení ve vzhledu je, tak v Gnome (nepoužívám) by snad mohlo taky ...
Kdyby Matrix běžel na Linuxu, tak by svět nebyl v takový prdeli ...

Michal "The_M" Chlup

• Aktivní člen
  • *
  • Who Dares Wins
« Odpověď #2 kdy: 03 Května 2010, 18:58:45 »
Skus, jestli při zvolení z nabídky v "Systém>Vzhled>Motiv>Upravit>Okraj okna" se ti rámy nevrátí.

EDIT: Používáš Compiz? Pokud ano, měnil si v něm něco v poslední době? Pokud ano, co?
« Poslední změna: 03 Května 2010, 19:09:44 od Michal "The_M" Chlup »
Neptejte se "Proč bych měl chtít Linux?". Ptejte se "Proč by měl Linux chtít mne?".

Acer Extensa 5230E - Intel Celeron 900 2,2Ghz; 3GB RAM; Intel UMA 4500M; 160GB HDD + 500GB ext. HDD.  Jsem nováček, mějte prosím pochopení pro mé hloupé otázky.

G.I.S.M.

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Května 2010, 21:08:54 »
Po zmenach v nastaveni jsem stale bez ramu.Compiz jsem naistaloval az kdyz jsem mel problem kterej mi stejne nevyresil.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.