Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vmware a grafika  (Přečteno 2638 krát)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
vmware a grafika
« kdy: 15 Listopadu 2006, 17:40:26 »
Ahoj nainstaloval som si vmware a don winXP ktori mi hlasi toto
http://uf.xf.cz/files/11636083395.png
Neviete mi povedat ci by mal vmware simulovat gr. kartu automaticky alebo ju treba dajako doinstalovat.Vo win mi nezobrazuje ziadne ovladace grafiky. Rovnako nenainstalovalo zvuk. kartu. Vmware je free verzia.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
vmware a grafika
« Odpověď #1 kdy: 15 Listopadu 2006, 21:22:03 »
no, s vmware server aky tam mas som sa sice este nehral, ale na ostatnych s ktorymi som robil to funguje asi tak, ze niekde v menu vmware najdi INSTALL VMWARE TOOLS , to by malo doinstalovat potrebne ovladace

alebo hladaj tu:
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=ubuntu+install+vmware+tools&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

TIBOR

• Závislák
vmware a grafika
« Odpověď #2 kdy: 16 Listopadu 2006, 15:11:14 »
Ano vdaka, ja som to skusal instalovat len som si nevsimol ze sa zasunie virtualne cd do mechaniky a to treba spustit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
vmware a grafika
« Odpověď #3 kdy: 16 Listopadu 2006, 15:36:23 »
Ano, VMWare simuluje nejakou imaginarni grafickou kartu.

Skeletonix

• Host
vmware a grafika
« Odpověď #4 kdy: 16 Listopadu 2006, 16:47:55 »
zkoušel jsi doinstalovat vmware-tools po instalaci Win ? ... To by mělo dodat potřebné ovladače, bez toho to moc dobře nepoletí !

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
vmware a grafika
« Odpověď #5 kdy: 16 Listopadu 2006, 17:35:50 »
TIBOR:
pokial si dobre pamatam, tak po spusteni toho prikazu INSTALL VMWARE TOOLS by sa to virtualne CD automaticky mountnut a po chvilke by sa mal spustit vo virtualnom systeme ten instalator (taktiez automaticky) a uz by ti malo stacit len klikat na NEXT az do konca.
este si vybavujem, ze to cele chvilku moze aj trvat kym sa to cele spusti, takze trpezlivost. zazil som stroje na ktorych to ihned spusti, a aj ine stroje kde neviem preco mu to trvalo trocha dlhsie nez zistil co ma robit :)
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

TIBOR

• Závislák
vmware a grafika
« Odpověď #6 kdy: 16 Listopadu 2006, 18:24:22 »
Ano uz to islo uz len vyriesit par dalsich problemov a bude to. Inak celkom slusny system.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.