Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Povolení rychlého spouštění openoffice v panelu - potíže s restartem a vypnutím  (Přečteno 1090 krát)

vs101

• Návštěvník
Mám nainstalováno UBUNTU 10.04 ve Windows pomocí Wubi. V případě, že povolím v Openoffice rychlé spouštění v panelu (Nástroje ->Volby -> Paměť -> Povolit rychlé spouštění ....), nelze počítač ani restartovat ani vypnout. Po zadání Restartovat nebo Vypnout se pouze objeví dotaz "Opravdu chcete ....."  - potvrdím Restartovat nebo Vypnout  - systém to ignoruje a vesele pracuje dál.                       

jmc

• Návštěvník
Patrně bug, ale stačí před vypínáním ukončit quickstarter OpenOffice.

vs101

• Návštěvník
Děkuji, vypnutí quickstarteru opravdu pomůže. Chtěl jsem především na tento "problém" upozornit. Dost času jsem totiž věnoval tomu, než jsem přišel na to, že za nemožnost restartu a vypnutí může právě zapnutý quickstarter v openoffice.

Mirbol

• Návštěvník
Nevíte někdo o něčem lepším, než že "stačí před vypínáním ukončit quickstarter OpenOffice"?

Mně to tedy jako řešení nepřijde.

Hledal jsem na Googlu, ale nenašel. Je to chyba, nebo nově zavedená vlastnost - vylepšení?

U starších verzí spolupracovalo Ubuntu s OO korektně.

Hledám, najdu-li, dám vědět, víte-li kdo, pošlete sem zprávu.

Krysař

• Stálý člen
  • **
Pokud by to byla nova vlastnost, tak je znacne nedotazena. Kdyz se spustenym quickstarterem dam v terminalu sudo halt nabo vytvorim spoustec (na panel ci na plochu) s prikazem gksudo halt, tak se poc pri provedeni vypne.  ;)
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.