Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Civilization IV a Tropico 3  (Přečteno 2243 krát)

remusromullus

• Návštěvník
Civilization IV a Tropico 3
« kdy: 07 Května 2010, 12:38:29 »
Mám problém s těmito dvěma hrami.

Tropico 3
Mělo by fungovat automaticky při PlayOnLinux. Ale mě při tom spadne instalátor a Tropico tudíž nejede. Nainstalova jsem ho přímo pod wine a doinstaloval ten dx9 přes winetricks. Hra se spustí, normálně naběhne, ale pak pořád dokola běží intro a nedá se s tím nic udělat.

Civilization IV
A všechny jeho rozšíření normálně nainstaluju přes wine uplně bez problémů, ale pak to nejde spustit. Doinstaloval jsem msxml3 a msxml4, dotnet20 a dsdx9. Prostě to hodí nějaký error a nejede to.

Wine 1.1.43
Sháním nějakou dobrou budovatelskou strategii. Takže jestli někdo může poradit jak rozběhat tyhle dvě krásky, nebo nějakou jinou podobnou hru, budu rád. Dík

vojtanis

• Návštěvník
Re: Civilization IV a Tropico 3
« Odpověď #1 kdy: 22 Května 2010, 11:38:04 »
Wine 1.1.43
Sháním nějakou dobrou budovatelskou strategii. Takže jestli někdo může poradit jak rozběhat tyhle dvě krásky, nebo nějakou jinou podobnou hru, budu rád. Dík

Zkus serii Anno, pod wine by měla fungovat dobře, tušim že i playonlinux ji má v repozitářích.

Chrizo

• Aktivní člen
  • *
    • Nepsavec
Re: Civilization IV a Tropico 3
« Odpověď #2 kdy: 23 Května 2010, 10:55:05 »
Tyhle hry pod Linuxem prostě dobře neběží. U moderních her je jediná cesta a to mít dualboot s Windows. Ušetří to čas, ale stejně tak, jako ty hry to něco bude stát. Možná se časem Civ4 dočká linuxové verze, ale to je zatím ve hvězdách. :-( Pod wine dobře běží Ceasar III nebo Pharaon.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.