Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Neobvyklé chování Ubuntu po aktualizaci na vyšší verzi - spadne, vypne se  (Přečteno 1109 krát)

Gecco

• Návštěvník
Dnes poprvé a celkem třikrát se zopakovala situace, kdy po práci na prohlížeči Mozzila Firefor se NTB sám vypnul.

Po opětovném zapnutí se mi sice objevila úvodní načítací obrazovka v názvem ubuntu, ale pak se přepnula do výchozího bodu v okamžiku zapnutí NTB (s blikajícím kurzorem v levém horním rohu) a objevila se hláška  "(process: 361): GLIB - Warning *x: get pwuid_r (): failed due to unknown user id (0)"

Sice jsem stiskl Ctrl+Alt+Del a restartoval, ale situace se asi po třech hodinách práce na Firefoxu znovu opakovala.

Poradíte co s tím mohu udělat?

Velmi děkuji předem.

erumoico

• Aktivní člen
  • *
Můžeš zkusit zjistit, zda je to Firefoxem, jestli ano tak ho prozatím můžeš zkusit downgrade-ovat.

BTW: Vypadá to, že nejsi sám: http://markmail.org/message/ch6uyh3itohhkpea
NB: ASUS EeePC 900A - Intel Atom N270, 1GB RAM; Debian GNU/Linux wheezy/sid, grafické prostředí KDE 4.6.5

Gecco

• Návštěvník
Myslím, že je to Firefoxem. Mám standartně otevřeno několk záložek, nekdy až dvacet a tentokrát to spadlo nejméně třikrát. Ted od oběda dosud do 23h to nespadlo ani jednou..... Nemám pro to vysvětlení!?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.