Zdravim
To jedine co mi na Ubuntu zatim chybi je klon total-commanderu ktery jsem pod win opravdu miloval. A uz jsem jich vyzkousel opravdu hodne, ale nikdy to nebylo proste ono ... Bud funkcionalitou nebo vzhledem.
Co mi treba vadi na gnome-commanderu je nemoznost zapnuti "brief" zobrazeni. Tedy misto nekolika sloupcu - nazev, velikost, pripona ... proste jen nazev.pripona ve trech sloupcich tak, abych se mohl kurozorovymi klavesami pohybovat i zprava-doleva. Coz se mi treba zase povedlo zapnout u midnighta, ale ten mi zase nevyhovuje vzhledem. U total-commanderu jsem mel rad ze mi to ukazovalo ruzne ikonky pro ruzne druhy souboru.
Navic proste jsem asi nejak zpohodlnely nebo zvykly ale total-commander se mi proste moc libil ergonomii - ikonky akorat, barvicky , pismo .... co jsem i pod win zkousel jineho se mi nikdy tak nelibilo.
Co vsechno jsem uz zkousel :
- gnome-commander
- muCommander
- midnight-commander
- double-commander
Krusader zase vyzaduje instalaci veskereho KDe kramu ... Muze me nekdo doporucit treba jeste neco jineho pro gnome ? Jde mi predevsim o to "brief" zobrazeni a aby to nevypadalo jako omalovanky.
diky K