Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vlc - skin error  (Přečteno 1452 krát)

h.giuseppe

• Aktivní člen
  • *
vlc - skin error
« kdy: 23 Května 2010, 07:33:41 »
Ahoj, potřeboval bych poradit s nastevením skinu programu vlc manuálně na původní nastavení.
Při vyzkoušení jiného skinu se mi už vlc nespouští klasickým způsobem, ale jaksi "bez rozhraní".
Kdyby někdo věděl poraďte prosím. (Xubuntu 9.04)
Debian Stretch 64bit - Gmone; Intel HD Graphics 620 (Kabylake GT2); Inntel core I5 7200U @ 2.5GHz; 8GB RAM......

Mr Shaman

• Aktivní člen
  • *
Re: vlc - skin error
« Odpověď #1 kdy: 23 Května 2010, 17:11:32 »
Toto jsem u VLC taky jednou zkousel a pri prepnuti skinu najednou vubec nic nefungovalo. Jednou za x spusteni se otevrela zvukova stopa, to byl vrchol funkcnosti VLCcka s jinym nez zakladnim skinem.

h.giuseppe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Května 2010, 18:37:54 »
Mě to vlc-čko funguje, ale jaksi se nedá spustit samostatně, jen v něm jdou otevírat soubory ale "bez rozhraní"...?
Potřeboval bych poradit zda to nejde konfigurovat manuálně přes terminal?
Debian Stretch 64bit - Gmone; Intel HD Graphics 620 (Kabylake GT2); Inntel core I5 7200U @ 2.5GHz; 8GB RAM......

Avogadrus

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Května 2010, 21:18:59 »
Pokud to dobře chápu spouští se ti "svlc" takže dej ctrl+p a v nastavení Interface dej v Display mode Klasický vzhled
U12.04; jádro neznámé; XFCE 4.10

h.giuseppe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 28 Května 2010, 16:06:11 »
Na ctrl+P to nereaguje...
v terminalu mi to hlásí
Kód: [Vybrat]
giuseppe@giuseppe-laptop:~$ vlc
VLC media player 0.9.9a Grishenko
[00000001] main libvlc debug: VLC media player - version 0.9.9a Grishenko - (c) 1996-2009 the VideoLAN team
[00000001] main libvlc debug: libvlc was configured with ./configure  '--build=i486-linux-gnu' '--enable-maintainer-mode' '--enable-release' '--prefix=/usr' '--enable-libtool' '--enable-fast-install' '--with-binary-version=2ubuntu1' '--disable-update-check' '--disable-gnome' '--disable-gtk' '--disable-familiar' '--disable-fb' '--enable-ggi' '--enable-sdl' '--enable-esd' '--enable-mad' '--enable-jack' '--enable-pulse' '--enable-lirc' '--enable-a52' '--enable-aa' '--enable-dvbpsi' '--enable-mozilla' '--with-mozilla-pkg=libxul-plugin' '--disable-kde' '--enable-mp4' '--enable-dvb' '--disable-satellite' '--enable-ogg' '--enable-vorbis' '--enable-shout' '--enable-qt4' '--disable-slp' '--enable-flac' '--disable-skins' '--disable-basic-skins' '--enable-skins2' '--enable-freetype' '--enable-mkv' '--enable-speex' '--enable-caca' '--enable-live555' '--enable-libmpeg2' '--enable-fribidi' '--enable-cdio' '--enable-mod' '--enable-theora' '--enable-modplug' '--enable-dvdnav' '--enable-gnutls' '--enable-ffmpeg' '--enable-ncurses' '--enable-smb' '--disable-gnomevfs' '--enable-bonjour' '--enable-mpc' '--enable-vcd' '--enable-vcdx' '--enable-notify' '--enable-twolame' '--enable-faad' '--disable-zvbi' '--enable-telx' '--enable-mediacontrol-bindings' '--disable-atmo' '--enable-taglib' '--enable-libass' '--enable-libdca' '--enable-realrtsp' '--disable-dv' '--enable-x264' '--enable-alsa' '--enable-v4l' '--enable-v4l2' '--enable-pvr' '--enable-svgalib' '--enable-dvd' '--without-dvdcss' 'build_alias=i486-linux-gnu' 'CFLAGS=-g -O2' 'LDFLAGS=-Wl,--as-needed' 'CPPFLAGS=' 'CXXFLAGS=-g -O2'
[00000001] main libvlc debug: translation test: code is "cs"
[00000411] xml xml error: XML parser error (line 3) : No declaration for attribute xmlns of element catalog

[00000411] xml xml error: XML parser error (line 3) : root and DTD name do not match 'catalog' and 'Theme'

[00000411] xml xml error: XML parser error (line 3) : No declaration for element catalog

[00000411] xml xml error: XML parser error (line 4) : No declaration for element catalog
« Poslední změna: 28 Května 2010, 16:11:19 od h.giuseppe »

radin

• Host
« Odpověď #5 kdy: 29 Května 2010, 19:48:37 »
Neporadím, jen konstatuji: stalo se mi totéž, několikrát jsem odinstaloval VLC, včetně všeho možného, co k němu patří, nechal jsem i vymazat instalační balík, abych donutil systém stáhnout si ho znovu, prošel jsem celý / adresář a zrušil vše, co mohlo s VLC souviset. Po všech těchto pokusech a nové instalaci se VLC spustil-nespustil s tím nefunkčním prostředím... Prostě jsem nenašel, odkud si ten skin bere. Problém byl vyřešen až po nové - čisté instalaci nové verze Ubuntu 10.04... :-(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.