Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s grafikou?  (Přečteno 2241 krát)

tacc

• Návštěvník
Problem s grafikou?
« kdy: 18 Listopadu 2006, 15:38:49 »
Ahoj vsem.
Tak jsem si vklidu nastavoval config u lampp a po restartu serveru mi nabehlo Kubuntu opravdu zvlastne. Normalne mam na monitoru kopu pruhu. Vypada to ze to jsou radky plochy a kazdy radek ma v sobe hodiny, ikonu mysi, nejake dalsi ikonky...
Proste nevim cim se toto mohlo stat ale ta kopa pracovnich ploch pod sebou je dost hnusna a s konzolou zatim jeste moc neumim.
Prosim nevite cim by to mohlo byt? Zrovna jsem vsechno krasne rozbehal a najednou to takto spadne.
Neni nejaka obnova nemo moznost reinstalace?
Kdyz dam pri bootovani ESC tak mam na vyber konzoli ale nedokazu z tama nic udelat pac to neumim.
Doufam ze nebudu muset format to by me asi svihlo.
Diky za kazdou dobrou radu

tacc

• Návštěvník
Problem s grafikou?
« Odpověď #1 kdy: 18 Listopadu 2006, 16:32:12 »
Tak jsem jeste zjistil ze to je mooooc ploch nasazenych pod sebou a pohybem mysi v nich jakoby skroluju. na vysku muze mit jedna plocha tak 50px a dlouha je na velikost monitoru. Prosim cim to muze byt?

tacc

• Návštěvník
Problem s grafikou?
« Odpověď #2 kdy: 18 Listopadu 2006, 17:04:14 »
Tak jsem prekonfiguroval pomoci prikazove radky kompletne grafiku a monitor. sice nevim cim to bylo a jak se to stalo ale nakonec to dobre dopadlo.
Takze tento topic je asi zbytecny a poprosil bych admina kdyby ho smazal. Diky

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Problem s grafikou?
« Odpověď #3 kdy: 18 Listopadu 2006, 17:23:26 »
Neviem presne ale podobne priznaky som maval pri starych monitoroch ktore pri nastaveni vyssieho rozlisenia ake dokazali zobrazit robili to ze zobrazovali len spodny okraj plochy a to vias krat nad sebou. Ked pises ze po nastaveni grafiky to prestalo moze to byt nieco podobne.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.