Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zabraneni suspend pomoci prikazu  (Přečteno 720 krát)

vojtec

• Návštěvník
zabraneni suspend pomoci prikazu
« kdy: 25 Května 2010, 01:59:49 »
Zdravim,

resim nasledujici problem: na serveru, ktery nebezi (a nema bezet) nonstop a automaticky se uspava po 20min necinnosti, je streamovaci program pro prehravani mp3 (squeezeboxserver). Nyni se mi bohuzel server uspava i v pripade, ze squeezebox streamuje mp3 do prehravace a tim se prerusi prehravani hudby.

Podarilo se mi najit zpusob, jakym spoustet pravidelne (kazdou minutu) nejaky prikaz v pripade, kdyz squeezebox streamuje. Netusite, jestli je nejaky prikaz, ktery by napr. simuloval zmacknuti klavesnice a tim padem zabranil uspani pocitace?

Diky za jakoukoliv radu
vojtec

skunkos

• Aktivní člen
  • *
    • Osobní web
Re: zabraneni suspend pomoci prikazu
« Odpověď #1 kdy: 25 Června 2011, 16:01:07 »
Zdravim,

resim nasledujici problem: na serveru, ktery nebezi (a nema bezet) nonstop a automaticky se uspava po 20min necinnosti, je streamovaci program pro prehravani mp3 (squeezeboxserver). Nyni se mi bohuzel server uspava i v pripade, ze squeezebox streamuje mp3 do prehravace a tim se prerusi prehravani hudby.

Podarilo se mi najit zpusob, jakym spoustet pravidelne (kazdou minutu) nejaky prikaz v pripade, kdyz squeezebox streamuje. Netusite, jestli je nejaky prikaz, ktery by napr. simuloval zmacknuti klavesnice a tim padem zabranil uspani pocitace?

Diky za jakoukoliv radu
vojtec
Stiknutí klávesy se dá emulovat pomocí utility XDOTOOL
ArchLinux (KDE)
Můj web

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.