Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: celoobrazový režim internetových videí  (Přečteno 1495 krát)

Mahuta

• Návštěvník
  • Everything is possible
celoobrazový režim internetových videí
« kdy: 31 Května 2010, 11:52:21 »
    Zdravim,mám takový neobvyklý problem s videi na internetu. Prehravat je muzu takrka vsechny jako obvykle ale pokud to chci sledovat na cele obrazovce,tak se obraz zastavi nebo zbělá uplně,zvuk dale prehrava a jedina moznost je stranku znovu aktualizovat,zmizi i ikony na ovladani.Jsem zacatecnik!!! Pred asi tydnem vse šlapalo.  OS=Ubuntu 10.04.,vsechny aktualizace,Adobe flash player jsem zkousel preinstalovat,nepomohlo.   
   PC: asus F5N, AMD turion 64,   grafika- nvidia 7000m
   Ohledne grafiky,treba to s tim ma spojitost- 3D akcerelace  mne po nainstalovani nesvobodneho ovladace  fungovala ale pak nahle po tusim nejake aktualizaci prestala a OS mne nabihal v low graphic mode. To uz je nejak vyreseno,ale 3D akc. stale nefunkcni i po preinstalovani ovladace herdwaru. Nemohu najit zadne nastaveni grafiky v systemu ,ovladacim centru,jen v nvidia X server seting,kde jsou mizive moznosti.
   Prosim o radu,vse se snazim podle fora a odkazu opravit a instalovat sam ale prechod z Woken je trosku tezsi nez jsem si predstavoval.Na tohle asi nemam a na foru ani wiki jsem reseni nenasel.   Diky moc    Mahuta
Lenovo ThinkPad X200s, Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 1.60GHz,  4G RAM,   Linux Mint KDE 17.3  64-bit

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: celoobrazový režim internetových videí
« Odpověď #1 kdy: 31 Května 2010, 14:55:39 »
Jaký přehrávač/plugin používáš?
Zkoušel jsi jiný?
Uložená videa nebo DVD hrají normálně?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.