Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém s inštaláciou Ubuntu 10.04 x64 [vyriešené]  (Přečteno 1159 krát)

murriik

• Návštěvník
problém s inštaláciou Ubuntu 10.04 x64 [vyriešené]
« kdy: 02 Června 2010, 17:11:42 »
Dobrý deň,
mám problém s inštaláciou Ubuntu, nabootovať mi ho nabootuje, vyberiem jazyk (ktorýkoľvek) no potom mi nejde zvoliť žiadna možnosť, enter môžem stláčať miliónkrát, CD sa vždy len roztočí, no nič nenasleduje. Skúsil som ho napáliť už 2x, a stále nič, neviete mi poradiť?
Práve som dal znovu stiahnuť iso z internetu, skúsim ho napáliť znovu, no najradšej by som inštaloval vďaka nejakému fígľu hneď, Ďakujem za každý nápad,
Miro
athlon 64 x2 4200+, 2gb ram, biostar nf615, sapphire x1650

//skúsil som to párkrát, a zrazu inštalácia fungovala bez problémov
« Poslední změna: 03 Června 2010, 16:00:23 od murriik »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: problém s inštaláciou Ubuntu 10.04 x64
« Odpověď #1 kdy: 02 Června 2010, 18:06:21 »
Při načítání CD kdy se čeká na stisknutí libovolné klávesy, nějakou zmáčkni a překontroluj CD. Taky si můžeš zkontrolovat hashe MD5 CD ISO.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

murriik

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Června 2010, 18:54:24 »
prvý problém som vyriešil stiahnutím ďalšieho isa, a opetovným napálením, no vyskytol sa ďalší problém - pri vyskúšaní systému z prvého disku mi vybehne len nejaka biele okno,a nič nenasleduje, any idea

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Června 2010, 19:06:12 »
prvý problém som vyriešil stiahnutím ďalšieho isa, a opetovným napálením, no vyskytol sa ďalší problém - pri vyskúšaní systému z prvého disku mi vybehne len nejaka biele okno,a nič nenasleduje, any idea
To nechápu. Zkus si to na CD2.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.