Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Totem a titulky  (Přečteno 1575 krát)

Peterx

• Aktivní člen
  • *
Totem a titulky
« kdy: 02 Června 2010, 23:00:59 »
Mam taky otravny problem, pouzivam predinstalovany totem, teraz s verziov 10.04, ale robilo to aj s predoslimi.
Ide o to ze ak film spustim a vyberiem k nemu titulky (srt), tak to ide ok, ale akonahle film posuniem tak sa titulky zacnu zobrazovat az po dlhej dobe, ak sa vobec zacnu.
Da sa s tym nieco spravit?

ondraL

• Návštěvník
Re: Totem a titulky
« Odpověď #1 kdy: 03 Června 2010, 11:27:20 »
No já sem jako jednu z prvních věcí po instalaci ubuntu nainstaloval vlc přehrávač, který je součástí zdrojů v ubuntu. Totem mi nechtěl přehrát ani normální .avi soubor a nechtělo se mi hledat nějaké kodeky. S vlc nemám absolutně žádný problém. I titulky se otevřou automaticky pokud jsou ve stejné složce jako video a mají stejný název. Jinak se samozřejmě dají otevřít i ručně.. Dle mého názoru je nejlepší rychle od totemu pryč:)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 03 Června 2010, 11:36:49 »
Mam taky otravny problem, pouzivam predinstalovany totem, teraz s verziov 10.04, ale robilo to aj s predoslimi.
Ide o to ze ak film spustim a vyberiem k nemu titulky (srt), tak to ide ok, ale akonahle film posuniem tak sa titulky zacnu zobrazovat az po dlhej dobe, ak sa vobec zacnu.
Da sa s tym nieco spravit?
Máte aktualizovaný systém? Zobrazení titulků později při posouvání mi to dělávalo, ale cca do 10s vždy zase naskočili.
Pokud by Vám nevyhovovalo VLC(má notně zabugované GUI)a titulky vykresluje prasácky, je tu ještě skvělý Mplayer. Doporučuji s jeho nadstavbou SMplayer.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Peterx

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 03 Června 2010, 13:35:19 »
VLC som si nahodil, system je aktualny...
Vsimol som si ze niektore tytulkuy to aj po posuniti zobrazi do nejakej doby, ale vacsinov je to dost dlha doba a casto sa vobec uz neprehravaju.

honzee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 17 Července 2010, 16:26:17 »
Mám ten samý problém, konkrétně u nové Futuramy. Dívám se, vše je ok. Jak ale posunu kamkoliv film, titulky se ztratí a už neobjeví. Jejich znovunačtení způsobí, že se film přehrává od začátku.
Je to celkem nepříjemný problém. Nepřišel někdo s nějakým řešením???
Mezi má oblíbená prvočísla patří 11° a 13°

Peterx

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 19 Července 2010, 07:58:05 »
VLC funguje baz chyb

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.