Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Program Lekhonee  (Přečteno 725 krát)

Slowrman

• Návštěvník
Program Lekhonee
« kdy: 08 Června 2010, 15:55:25 »
Ahoj,

řeším problém s wordpressem.com a jaksi pořádně nevím do jaké kolonky to zařadit, protože kolonka internet se zabývá víceméně síťařinou, fotky, zvuky videa .. to taky není, tak snad jsem tady správně. A teď k problému. Jak jsem zmínil založil jsem si blog na www.wordpress.com a docela mě nebaví tam chodit přes webové rozhraní. Je to strašně pomalý a nechce se mi házet každou fotku zvlášť, když jich mám pár stovek pro začátek. Tak jsem si stáhnul z Centrum nápovědy prográmek s názvem "Lekhonee". Na první pohled se zdá, že splňuje to co potřebuju, ale jaksi mi nekomunikuje s wordpressem. Na začátku se mi objeví 3 požadavky [na server (předpokládám, že to je název celého blogu a ne pouze www.wordpress.com - nicméně i to jsem vyzkoušel a stále nefunkční), pak na přihlašovací nick a heslo). Nenalízne si to ani data z blogu a o uploadu na server si taky můžu jenom zdát. Neví si někdo rady? Možná je to jen nějaká kravinka, ale jaksi nevím.. Nebo klidně doporučte své funčkní věci.

Dík Martin

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Re: Program Lekhonee
« Odpověď #1 kdy: 08 Června 2010, 16:13:03 »
Obávám se, že jsi na špatném fóru - Ubuntu nemá s Wordpressem celkem nic společného. Zkus to na nějakém fóru pro Wordpress.

Slowrman

• Návštěvník
Re: Program Lekhonee
« Odpověď #2 kdy: 08 Června 2010, 18:17:18 »
Potřebuju pomoct s programem Lekhonee což je soft pro Ubuntu...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.