Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jdialog Java Netbeans GNOME problem  (Přečteno 1665 krát)

existpierre

• Host
Jdialog Java Netbeans GNOME problem
« kdy: 11 Června 2010, 17:45:10 »
Zdravim,

Uz si neviem rady, no som si isty, ze je to chyba nejakej implementacie niecoho v Gnome. Pri zatvoreni hocijakeho jDialogu spusteneho programu (aj original aboutbox v Java Desktop Aplication projekte), vypluje mi tuto masovu hlasku

http://paste.jabbim.cz/4691

Nikde na nete som nenasiel riesenie, ani na netbeans fore nik nereagoval. Nema niekto podobny prioblem ? aplikacia funguje sice dalej, ale mimo projektu (externe pustenie) mi niektore dialogy nejdu ani otvorit. som si isty ze sa jedna len o problem v Gnome, pretoze posledny tyzden som vyskusal dekadu distier, testoval som hlavne KDE, no a zistil som ze v KDE to nerobi . Nerobi to ani vo windowse. A som si aj isty ze sa nejedna o moju chybu v zapise kodu, pretoze aj automaticky vygenerovane volanie AboutBoxu to spravi tiez. Bud mi v Gnome nieco chyba, alebo je tam nieco zle a nech hladam akokolvek, uz treti mesiac som nic nenasiel. Tak vas skusenejsich, prosim  o pomoc pri rieseni tohoto problemu

dakujem

existpierre

• Host
Re: Jdialog Java Netbeans GNOME problem
« Odpověď #1 kdy: 12 Června 2010, 11:58:27 »
Vyriesene - odinstalovat OpenJDK a nainstalovat original sun javu

neviem preco na toto ubuntu preslo .. respektive v ubuntu som ani nevidel moznost ist naspak na SUN

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.