Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Padání prohlížečů  (Přečteno 2621 krát)

Jaaryyn

• Návštěvník
Padání prohlížečů
« kdy: 20 Června 2010, 20:43:29 »
Jestli je to duplicitní téma, tak se omlouvám, snažil jsem se hledat. Ale neúspěšně.

Používám prohlížeče Firefox, Opera a Google Chrome... U všech třech prohlížečů mám ale stejný problém - každou chvílí zamrzají (stmavne obrazovka) a po chvíli se zase rozjede. Stává se to docela často a je to šíleně otravný.

Nevím, jestli je to flashem, nebo něčím jiným, bannery (i o větší velikosti) nabíhají snad bez problémů.

donny

• Závislák
Re: Padání prohlížečů
« Odpověď #1 kdy: 20 Června 2010, 21:07:36 »
Vypni nebo lépe odinstaluj na chvíli Flash a uvidíš sám. Já bych to osobně na Flash tipnul.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Jaaryyn

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Června 2010, 21:41:56 »
Jak se vypíná flash ?  :D

donny

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 20 Června 2010, 21:44:11 »
Každý prohlížeč toto řeší po svém. Prostě ho odinstaluj a pokud stránky přestanou mrznout, budeš vědět s jistotou, v čem je problém.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 20 Června 2010, 21:50:47 »
pre firefox mozes pouzit flashblock [nieco podobne by mala mat opera zabudovane], pre chrome je tento plugin tiez ale vraj nieje celkom funkcny, ale tu staci flash semtam restartovat cez chrome spravcu uloh [shift+esc]..ja takto tiez fungujem - flash robi celkom problemy a casto mi sposoboval aj pady firefoxu [alebo 100% vytazenie cpu] takze tu mam flashblock a na vsetky flashove stranky [yt/serialy/hry/..] pouzivam chrome kde sa da flash jednoducho restartnut bez toho aby so sebou bral cokolvek ine..
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #5 kdy: 21 Června 2010, 07:26:16 »
Jestli je to duplicitní téma, tak se omlouvám, snažil jsem se hledat. Ale neúspěšně.

Používám prohlížeče Firefox, Opera a Google Chrome... U všech třech prohlížečů mám ale stejný problém - každou chvílí zamrzají (stmavne obrazovka) a po chvíli se zase rozjede. Stává se to docela často a je to šíleně otravný.

Nevím, jestli je to flashem, nebo něčím jiným, bannery (i o větší velikosti) nabíhají snad bez problémů.

Souhlasím maxilálně s Mosqou, ale je divné, že i opera zlobí. Ve Firefoxu je to normální  :D Já osobně jsem byřešil tyto pády tím, že jsem nainstaloval 64bit Ubuntu. Nevím, byl to jen test, ale už to nedělá.
LinuxLex OS 10.6 Stable a Ubuntu 11.04 Alpha

Jaaryyn

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 21 Června 2010, 15:22:32 »
Tak tohle řešení mi přijde dost otravné ... Je mrzutý, že není alespoň jeden funkční prohlížeč  :-\

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 21 Června 2010, 15:40:46 »
A nezpusobuje to ztmavnuti obrazovky spis compiz? Ten ztmavuje celou obrazovku, kdyz ceka na odpoved programu....
Kubuntu 20.04

Jaaryyn

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 21 Června 2010, 15:50:25 »
Před chvílí jsem kvůli flash odinstaloval celej ubuntu restricted extras  :D :D Zkusil jsem na youtube.com spustit video... to se přehrávalo, ale nefungoval zvuk... Po chvíli prohlížeč na pár vteřin zamrzl... Je možné, že mám nainstalovaných více nástrojů pro flash ? A jak se případně odstraním ?

A nezpusobuje to ztmavnuti obrazovky spis compiz? Ten ztmavuje celou obrazovku, kdyz ceka na odpoved programu....
Aha... když dořešíme to s tim flashem a nepomůže nic, zkusím úplně vypnout compiz... Děkuju za radu :)

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #9 kdy: 21 Června 2010, 15:51:21 »
Já používám google chrome a snad zatím bez problémů. Nemáte náhodou malou RAM ?

pacholik

• Závislák
« Odpověď #10 kdy: 21 Června 2010, 16:18:19 »
... A jak se případně odstraním ?
http://wiki.ubuntu.cz/Vyhrazené%20formáty/Flash#Flash_mi_nefunguje
... když dořešíme to s tim flashem a nepomůže nic, zkusím úplně vypnout compiz...
to je problém dočasně vypnout compiz a zkusit jestli to jede ?

Jaaryyn

• Návštěvník
« Odpověď #11 kdy: 21 Června 2010, 17:01:08 »
Problém to neni... ale chci zjistit, co tu chybu způsobuje...

Odinstaloval jsem tedy všechny balíky s flashem (co byli jmenovány na wiki), ale i přesto mohu např. na youtube přehrávat videa (bez zvuku)... zobrazujou se bannery...
Každopádně problém přetrvává... zkusím teď ještě vypnout ten compiz...

Jaaryyn

• Návštěvník
« Odpověď #12 kdy: 21 Června 2010, 21:20:47 »
Tak se mi snad povedlo úplně odinstalovat flash... A opravdu se zdá, že od doby, kdy není naistalovaný je vše v pořádku... (ten compiz je taktéž vypnutý)
Pro správný chod mám nainstalovat jenom flashplugin-nonfree ?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.