Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: cairo-dock pri kazdom spusteni tabulka  (Přečteno 1172 krát)

popo33

• Návštěvník
cairo-dock pri kazdom spusteni tabulka
« kdy: 21 Června 2010, 23:23:51 »
mam nainstalovany cairo dock,neviem akym docinenim mam v applications-accessories-cairo dock (no openGL) a GLX dock(clairo dock with openGL)...a tereaz k problemu vzdy sa mi pri spusteni systemu spustalo to prve bez openGL ale ja potrebujem to druhe s efektami teda aj s openGL tak som v starup applecations nastavil aby sa mi spustalo clario s openGL ale pri spusteni systemu mi vzdy vyhodi tabulku ze je potrebne pouzit openGL a nieco s vytazenim procesoru a musim odkliknut ze ano suhlasim aby sa to spustilo s podporou openGL...neda sa to niekde vypnut aby sa ma to nepytalo a spustilo automaticky?...este som odsledoval ze ked to spustam cez applications-accessories-cairo dock openGL tak vtedy sa ma nepyta nic...nepokazil som nieco pri nastaveni startup?

aloisam

• Host
Re: cairo-dock pri kazdom spusteni tabulka
« Odpověď #1 kdy: 22 Června 2010, 10:06:08 »
no a jaký příkaz jsi dal do to ho po přihlášení? Pokud ten z applications-accessories-cairo dock openGL, tak by možná bylo třeba, aby se to spustilo až se zpožděním po startu gnome, když to potom funguje..

P.S. ten příkaz je: klik pravým na aplikace→upravit nabídky→applications-accessories-cairo dock openGL, pak na něj klikneš a měl by tam být vidět. Nebo dáš upravit, nebo tak něco, teď přesně nevím. ;-)

popo33

• Návštěvník
Re: cairo-dock pri kazdom spusteni tabulka
« Odpověď #2 kdy: 22 Června 2010, 14:55:35 »
tam bola chyba v tom prikaze ale dosiel som nan tak ze som najskor vytvoril ikonu cario na ploche a tam som klikol pravym dal vlastnosti a tam to bolo....takze dik naviedol si ma na tu spravnu cestu:))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.