Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Klíčenka - nepodařilo se ji smazat a hláška "Taková klíčenka neexistuje."  (Přečteno 1555 krát)

kimi

• Aktivní člen
  • *
Ahoj, mám první vážnější problém s Lucidem, najednou se mi zničehonic objevil požadavek na zadání klíčenky, na wiki jsem si přečetl návod jak ji zrušit a snažil se ji i smazat. To se nepovedlo a stalo se to nejhorší, že teď se mě ptá wifina, všechny maily a i když zadám abych použil nezajištěného úložiště tak se to prostě nezapíše a já to musím opakovat při každém přihlášení. Nevíte co s tím? Ani v sekci příslušenství -> hesla a šifrovací nástroje nejdou vymazat foldery a dělá mi to neuvěřitelný věci (viz obrázek v příloze), posílám ještě výpis z terminálu:

Kód: [Vybrat]
(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_10"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_10"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_11"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_11"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_12"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_12"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_13"

(seahorse:2090): Gtk-WARNING **: Failed to set text from markup due to error parsing markup: Chyba na řádku 1, znak 59: V názvu je neplatný text v kódování UTF-8 - není platné " v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad_13"
** Message: failed to retrieve info for keyring v\xffffffc3\xffffffbdchoz\xffffffc3\xffffffad: Klíčenka tohoto jména neexistuje.

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 04 Září 2010, 20:34:31 od Anna Taliánová »

kimi

• Aktivní člen
  • *
Re: Klíčenka grrrrrrrrrrrrrr!!!!
« Odpověď #1 kdy: 25 Června 2010, 23:26:10 »
Zatím jsem zjistil jak je dokážu vymazat, to ovšem nemění nic na faktu, že i přesto, že je jednou zadám, systém si je nepamatuje! Proč? Musím je pokaždý zadávat znovu! Týká se to wifiny a všech emailových účtů v Evolution

yaJohny

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Června 2010, 07:58:13 »
skus vlozit do startup-u toto
Citace
gnome-keyring-daemon --start

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Června 2010, 05:57:52 »
U mne to vyřešilo zrušení automatického přihlášení do profilu. P.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.